Ana SayfaÜnlülerSümer Ezgü'nün annesi vefat etti!

İlgili Postlar

Sümer Ezgü’nün annesi vefat etti!

Ünlü sanatçı Sümer Ezgü’nün annesi Şadiye Ezgü hayatını kaybetti. Ezgü, annesini gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurladı. Cenaze töreninden detaylar haberimizde…

Sümer Ezgü’nün annesi Şadiye Ezgü vefat etti

Sümer Ezgü’nün 87 yaşındaki annesi Şadiye Ezgü hayatını kaybetti. Antalya’da yaşayan Şadiye Ezgü, geçirdiği kalp krizi nedeni ile bir süredir hastanede tedavi ediliyordu. Önceki gün, yaşamla olan mücadelesine yenik düştü ve yaşamını yitirdi.

Aile kabristanlığına defnedildi

Şadiye Ezgü’nün cenazesi Burdur’a getirildi. Cenazesi, Ulu Camii’de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı ve Asri Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığında defnedildi.

Cenazeye katılım çok oldu

Sümer Ezgü’nün annesi Şadiye Ezgü’nün Burdur’da düzenlenen cenaze törenine Burdur Valisi Şerif Yılmaz, AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katılırken, çok sayıda seveni, ailesi ve yakınları da törene katıldı. Sümer Ezgü, Ulu Camii avlusunda abisi Taner Ezgü ile birlikte taziyeleri kabul etti.

Annesi öleceğini hissetti

Annesi Şadiye Ezgü’nün öleceğini hissettiğini ifade eden Sümer Ezgü, “Ailemizin en büyüğü annem vefat etti. Ne mutlu bu kadar seven insan geldi. Rahatsızdı, otuz yıl önce bay pass ameliyatı olmuştu. Kendisine çok iyi bakıyordu. Son bir yıl konforu biraz bozulmuştu. Kızıma, ‘Galiba ben hastanede öleceğim’ demiş. ‘Bana sıra geldi’ diye konuşuyordu. Galiba hissediyorlar.” diye konuştu. Ezgü’nün, cenazede çok üzgün olması dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler