Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil, Yaşar İpek tarafından terk edilme iddiası hakkında ilk kez açıklama...

İlgili Postlar

Seren Serengil, Yaşar İpek tarafından terk edilme iddiası hakkında ilk kez açıklama yaptı!

Seren Serengil ve Yaşar İpek ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düşmüşken, Seren Serengil’den ilk açıklama geldi. Serengil, Yaşar İpek’in kendisini terk ettiği iddialarını yanıtladı. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in ayrılık nedeni ne?

Seren Serengil’in eski sevgilisi Özay Bakır’ın sosyal medya hesabına bakarken yanlışlıkla beğen butonuna bastığı, durumu anlayınca hemen beğenisini geri aldığı, ancak durumu hemen fark eden bir takipçisinin anında ekran resmi alarak Yaşar İpek’e mesaj olarak yolladığı iddia edildi. İddialara göre; mesajı alan Yaşar İpek, kıyameti kopardı ve Serengil’i terk etti.

Seren Serengil’den terk edilme açıklaması

Yaşar İpek tarafından terk edildiği haberleri ile magazin basınında bomba etkisi yaratan Seren Serengil, sosyal medya hesabından sevgilisi ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak altına bir açıklama yaptı. Serengil, paylaşımına “Beni tanıyan beni bilenlere değil, bu sözlerim beni başkası gibi bilenlere… Çünkü beni bilenler ve tanıyanlar bugüne kadar bitirdiğim hiçbir ilişkime geri dönmediğimi dönmeyeceğimi onunla ilgili bir ima da bulunmayacağımı bilir. Buraya ne paylaşsam geçmişime yormaz yeni bir hayat kurmaya çalıştığım insana saçma sapan mesajlar atarak onun kafasını karıştırmaz onu üzmez. Benim sevdiğim insanla her ilişki de olabilen anlaşmazlıklarım olabileceğini ama bunun bir başkasıyla ilgili olmadığını da bilir. Zor bir süreçten geçerken beni sarıp sarmalayan adama, onu sevmiyor muşum hissini vermeye çalışan acımasız kalplerden olamaz beni bilenler benim minnetimi vicdanımı kalbimi tanır en kötü günümde elimi tutan bir adamı o benim elimi bırakıncaya kadar bırakmayacağımı da bilir. Artık siz de bilin ve onu rahat bırakın ben ne dündeyim ne yarındayım, ben onu seviyorum. Ben artık ‘on’dayım onunlayım!” açıklamasını yazdı.

Seren Serengil, üç günlük hapis cezasını yatmada önce sosyal medya hesabından “Herkese teşekkür ettim seni unuttum. Erkek olmakla adam olmak o kadar farklı ki bana göre yeri ve zamanı mı dersen tam zamanı. Unutmuşum kaç yıldır sahiplenilmeyi kadın olduğumu hatırlamayı, dayayacağım bir omuz arkamda duracak bir dağ! Benim için savaşacak benimle üzülecek bana laf söyletmeyecek adam gibi adama rastlamayalı ne kadar uzun zaman olmuş. Bugün seni benim hakkımda birilerinin televizyonda atıp tutarken nasıl delirdiğini gördüm. Kaç gündür içeri girmeyeyim diye kaç avukata gidip eşinle dostunla konuşup benim için bir şeyler yapmak için parçalandığını gördüm. Sana ne bir kahve yapmışlığım var, ne vermiş olduğum bir emek. Kötü günümde nasıl iyi geldin başım da biri var hissini hissettirmek, ne kadar güven verici kuvvetli hissettiren bir şeymiş hatırlattın. Kötü günde ne kadar iyi geldin, hoş geldin.” açıklamasını yaparak aşkını ilan etmişti.

Seren Serengil ve Yaşar ipek’ten evlilik haberi bekleniyordu. Çiftin, önümüzdeki yaz aylarında nikah masasına oturmayı planladıkları öğrenilmişti.

Seren Serengil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler