Ana SayfaDizilerMasterChef'te Eleme Potasına Giren Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef’te Eleme Potasına Giren Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’de artık nefesler tutuldu. Dün akşam finalistler bir kez daha kıyasıya mücadele verdi. MasterChef son bölümde günün birincisi Serhat olurken ilk eleme adayı Emir olmuştu. 22 Aralık Salı akşamı MasterChef 127. bölümde yarışmacılar üç oyunda yapılan yemeklerle en çok puanı toplamaya çalıştı. MasterChef’te eleme potasına giren kim oldu?

22 Aralık MasterChef’te Neler Yaşandı?

MasterChef 2020 yeni bölümde yarışmacıların aldıkları puanlar sıfırlandı ve yine aynı şekilde şefin tabağı, yaratıcılık ve dünya veya Türk klasikleri adlı üç oyun oynandı. Bu oyunların ilkinde şef Ömür Akkor yarışamaya konuk olarak katıldı. İlk oyunda konuk şefin de verdiği oylar ile birlikte toplamda 40 puan üzerinden değerlendirme yapıldı. İlk oyunun en başarılı yarışmacı ise toplamda 36 oyla Özgül oldu Onu takip eden Serhat’ın topladığı puan 30. Son sırada ise 26 puanla Barbaros yer aldı.

MasterChef 2020’nin 4 Finalisti Belli Oldu? Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Yaratıcılık Oyununu Kim Kazandı?

Günün ikinci oyunu yaratıcılık oyunuydu. Yarışmacılara ana ürün olarak lüfer verildi ve yemeği yapmaları için 45 dakika süre verildi. Sürenin sonunda şefler, yarışmacıların yemeklerini on üzerinden puanlayarak değerlendirdi. Bu oyunda en başarılı tabağı çıkaran Barbaros oldu. Barbaros şeflerden aldığı 21 puanla 47 puana yükseldi. İkinci sırayı yine Serhat aldı. 18 puan alarak toplam puanını 48 puana yükseltti. İlk oyunun birincisi Özgül, 16 puan alarak sonuncu oldu. Toplam puanını ise 52’ye yükseltti.

MasterChef’te Eleme Potasına Giren Kim Oldu?

MasterChef 127. Bölümde yapılacak üç oyun sonrasında genel toplamda 70 puan üzerinden en çok puanı alan yarışmacı, günün birincisi olacak. MasterChef Türkiye’de dün başlayan çeyrek final haftasında dört yarışmacı, şefin tabağı, yaratıcılık ve klasikler adlı üç oyun oynadı. Bu oyunlarda şefler, yarışmacıların yemeklerini on puan üzerinden değerlendirdi. Gecenin sonunda puanlamalar şu şekilde oldu;

Serhat 66

Barbaros 65

Özgül 57

Emir 49

22 Aralık MasterChef’te  Serhat günün birincisi olurken eleme potasına giren ilk eleme adayı Emir oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler