Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin 4 Finalisti Belli Oldu? Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin 4 Finalisti Belli Oldu? Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv ‘8’in büyük bir beğeniyle izlenen yarışma programı MasterChef, son dört yarışmacısını bulmak için eleme günüyle ekrana geldi. Emir, ilk dörde kalıp önlüğe adını yazdırmayı başardı. Geriye kalan dört finalist, yaratıcılıklarını kullanarak şeflerin kendilerine verdikleri yemeği yapıp, finale kalmak için mutfakta ter döktüler. MasterChef 2020’nin 4 finalisti kimler oldu? Haftanın elenen yarışmacısı kim oldu? Ayrıntılar haberimizde..

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020’nin 4 Finalisti Belli Oldu?

MasterChef 2020’nin son haftalarına kadar gelen 5 finalist arasından, Emir, dört finalist arasından önlüğe adını yazdıran ilk yarışmacı oldu. Geriye kalan, Özgül, Eray, Barbaros ve Serhat, var güçleriyle ilk dörde kalmak için yarışmanın son bölümünde mücadele ettiler.

MasterChef 2020’nin ikinci oyununda yarışmacılardan Somer şef, kendisinin imza tabağı olan “Yuvalama” yapmalarını istendi. Bu yemeği yapmaları için yarışmacılara bir saat süre verildi. Özgül, panik yapıp elini kestirdi. Ancak, hemen elini sardırıp yemeğini yapmaya devam etti.

İlk eleme turunda Barbaros’un yemeği beğenildi ve Emir’in yanına çıktı. Böylelikle ilk dörde kalan ikinci yarışmacı Barbaros oldu. Geriye kalan Özgül, Eray ve Serhat, yarışmacı arasında şeflerin en çok beğendiği, oyunun birincisi Serhat oldu. Böylece Serhat, MasterChef 2020’nin üçüncü çeyrek finalisti olmayı başardı.

Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef, yarışmasının eleme turunun sonunda, Özgül ile Eray kaldı. Şefler, her iki yarışmacının da yemeklerini değerlendirip zor bir karar vermek durumunda kaldılar. Haftalardır büyük bir mücadele eden Özgül’ün yemeği şefler tarafından beğenildi ve yarışmacı ilk dörde girip önlüğe adını yazdırmayı başardı.

Haftanın eleneni Eray oldu. Eray, yarışmanın beşincisi olmanın gururunu yaşarken, hedefinin yarışmanın birincisi olmak olduğunu söyledi. Haftalardır, büyük bir mücadele veren Eray, son yaptığı yemekle talihsizlik yaşadı ve MasterChef Türkiye 2020’nin beşincisi oldu. Yolunun açık olacağı ve bu yolda büyük başarılar elde edeceği belli olan Eray, arkadaşlarıyla vedalaşıp yarışmadan ayrıldı. Favori, yarışmacılar arasında ve finale kadar gidecek gibi görünen Eray’ın elenmesi izleyenleri şaşırttı.

MasterChef 2020’nin, dört finalisti önlüklerine isimlerini yazdırdı. Böylelikle yarışmanın 4 finalisti, Özgül, Barbaros, Serhat ve Emir oldu. Bakalım, bu dörtlü arasından kim şampiyon olacak?

MasterChef’te Hareketli Dakikalar! Barbaros ile Mehmet Şef Birbirine Girdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler