Ana SayfaDizilerTalat Bulut Yasak Elma'ya Geri Dönüyor

İlgili Postlar

Talat Bulut Yasak Elma’ya Geri Dönüyor

Kasım ayında Yasak Elma dizisine veda eden Talat Bulut’un bu kararı sevenlerini üzmüştü. Bir süredir dizinin farklı bir çizgi de devam etmesine ben büyük tepkinin de Şevval Sam’dan geldiği söyleniyordu. Dizisinin işlenişinin başka yöne gitmesinden rahatsız olan oyuncular Yasak Elma’nın eskisi gibi olmasını istiyor. Yeni alınan bir kararla Talat Bulut Yasak Elma’ya geri dönüyor.

Talat Bulut Yasak Elma’ya Veda

Oyuncu Talat Bulut’un son sahne çekimi sonrası yapımcı Fatih Aksoy, bir veda konuşması yaptı. Aksoy konuşmasında “Yasak Elma için anlaştığımız ilk oyuncuydu. 85 bölüm boyunca çok iyi bir oyuncu ve iyi bir insanla çalıştık. Onunla çalışmaktan çok büyük mutluluk duydum. İnşallah yeniden çalışırız” dedi. Sosyal medya hesabından o anlara ilişkin paylaşımlar yapan Talat Bulut da “Veda… Fatih Aksoy’un bana vedası. Eğlenceli ama hüznü bende saklı unutulmaz anlar…” ifadelerini kullandı.

Dizinin Yeni Hali Oyuncuların Hoşuna Gitmedi

Bir pembe dizi formatında olmasına rağmen diyologlarıyla izleyicilerin gönlünü çalan Yasak Elma dizisinde Kasım ayında bazı değişiklikler yapılmıştı. Talat Bulut ve Barış Kılıç’ın senaryo gereği diziden ayrılması ekip arkadaşlarının hoşuna gitmedi. Kulislerde dolaşan bilgilere göre Yasak Elma’nın mevcut halinden çıkıp başka bir kimliğe bürünmesine Şevval Sam itiraz etti.

Şevval Sam Kimdir?

Talat Bulut Yasak Elma’ya Geri Dönüyor

Talat Bulut‘un yerine kadroya usta isimler dahil olsa da sosyal medyada ünlü oyuncunun hemen hemen her paylaşımın altına ‘sensiz dizinin hiç tadı yok, yeniden dön’ yorumları yapan takipçileri heyecanlandıran bir gelişme bu akşam yeni bölümde yaşanacak. FOX TV’nin 4 sezondur devam eden entrika dolu yerli Dallas dizisi Yasak Elma son haftalarda reyting listesinde hızla düşüşte. Seyirci Halit’in yani Talat Bulut’un yokluğuna bir türlü alışamadı. Son bölümde ise büyük bomba patlıyor, Halit diziye dönüyor! Barış Kılıç’ında yeniden diziye döneceği konuşuluyor ama bu durum henüz kesinleşmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler