Ana SayfaDedikoduBarış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'dan Aşk İtirafı

İlgili Postlar

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı’dan Aşk İtirafı

Bir süredir birlikte oldukları iddialarıyla gündemden düşmeyen Survivor 2020 yarışmacıları Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı daha önce haklarında çıkan haberleri yalanlamış ve sadece arkadaş olduklarını iddia etmişlerdi. Çıkan haberlere tepki gösteren Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı’dan aşk itirafı geldi.

Haberleri Yalanladı

Barış Murat Yağcı aşk dedikoduları hakkında “Nisa çok özel bir insan. Nisa’nın kalbi çok temiz ve çok potansiyeli olan bir kız. Yanlış yapmaması için iyi yönlendirilmesi gereken bir kız. Biz zaten aynı menajerle çalıştığımız için hep bir aradayız. Bu durumda ister istemez insanların gözünde bizi ilişki yaşıyor konumuna getirdi. Bununla alakalı akıllarda bir soru işareti kalmasını ya da insanların bu konuyu çok konuşmasını istemiyorum.” açıklamasını yapmıştı.

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı Dudak Dudağa!

Nisa Çok Küçük

Ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı, 22 yaşındaki Survivor Nisa Bölükbaşı ile aynı eve taşındıkları dedikodularını yalanlayarak çıkan dedikodular için “Bu tarz haberlerin artık bir son bulması lazım. Nisa’nın yaşı daha çok küçük ve ailesi de yıpranıyor” açıklamasını yapmıştı. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra ikili yeniden birlikte görüntülenmişti. Hata ikilinin öpüşürken çekilen görüntüleri sosyal medyaya düşmüş ve çift birbirleri hakkında yaptıkları açıklamalar nedeniyle pek çok eleştiri almıştı.

Barış Murat Yağcı Kimdir?

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı’dan Aşk İtirafı

Barış Murat Yağcı, sosyal medya hesabından, “Gözlerime bakarken gözlerinin içi gülüyordu, nasıl sevmezdim?” notuyla Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşarak sonunda aşk iddialarını doğruladı. Nisa Bölükbaşı‘da Barış Murat Yağcı ile bir fotoğraf paylaşarak “Bir varmış, bir yokmuş. Masallar nasıl başlar, nasıl biter?” notunu düştü. İkilinin paylaşımları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler