Ana SayfaÜnlülerBarış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı Dudak Dudağa!

İlgili Postlar

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı Dudak Dudağa!

Haklarında çıkan aşk haberlerini yalanlayan Survıvor yarışmacıları Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı dudak dudağa videosu sosyal medyaya düştü. Twitter’da yer yerinden oynadı. Videoyu kimin yayına sunduğu bilmezken Türkiye gündeminde 1.sıraya yükseldi.

Barış Murat Yağcı kimdir?

Survivor yarışmasının ardından Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı, bir partide sarmaş dolaş görüntülenmişti. Bu görüntülerden sonra Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı aralarındaki aşk iddialarını kesin dille yalanlamışlardı. Sosyal medyada paylaşılan son görüntülerin ardından ikilinin aşk dedikoduları kesinleşmiş oldu.

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

İkilinin öpüştüğü anlar sosyal medyada ifşa olunca görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Çıkan bu video sonrası ikiliden nasıl bir açıklama geleceği ise merak konusu oldu.

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı Dudak Dudağa

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşi Fotoğrafı

 

“DAHA YAŞI ÇOK KÜÇÜK”

Barış Murat Yağcı, “Bu tarz haberlerin artık bir son bulması lazım. Nisa’nın yaşı daha çok küçük ve ailesi de yıpranıyor” diye konuşmuştu.

Barış Murat Yağcı: “Nisa’nın Yaşı Çok Küçük Ve…”

BARIŞ, AŞK İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı için, “Nisa çok özel bir insan. Nisa’nın kalbi çok temiz ve çok potansiyeli olan bir kız. Yanlış yapmaması için iyi yönlendirilmesi gereken bir kız. Biz zaten aynı menajerle çalıştığımız için hep bir aradayız. Bu durumda ister istemez insanların gözünde bizi ilişki yaşıyor konumuna getirdi. Bununla alakalı akıllarda bir soru işareti kalmasını ya da insanların bu konuyu çok konuşmasını istemiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Nisa Bölükbaşı İle Adı Aşk Dedikodularına Karıştığı Barış Murat Yağcı’dan Cevap Geldi..

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler