Ana SayfaDedikoduBarış Murat Yağcı: "Nisa'nın Yaşı Çok Küçük Ve..."

İlgili Postlar

Barış Murat Yağcı: “Nisa’nın Yaşı Çok Küçük Ve…”

Geçtiğimiz yaz aylarında Survivor 2020 yarışmacılarından Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı ile ilgili aralarında aşk dedikoduları ortaya atılmış, fakat  ünlü ikili konu karşısında sessiz kalmışlardı. Son olarak Survivor favori yarışmacısı Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı “aynı eve taşındılar” dedikodusu hakkında flaş açıklamalar yaptı. Survivor’ın yakışıklı yarışmacısı  Nisa hakkında neler neler söyledi.. İşte Detaylar..

Barış Murat Yağcı: “Nisa’nın Yaşı Çok Küçük Ve…”

Survivor 2020 sonlanmasına rağmen birbirinden ünlü yarışmacılarıyla ilgili flaş haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz akşam bir mekanın açılışına konuk olan Nisa Bölükbaş ile Barış Murat Yağcı magazin gündemine damgasını vurdu. Survivor Barış Murat Yağcı, aralarındaki aşk iddialarının ortaya çıktığı Survivor Nisa Bölükbaş hakkında bomba açıklamalarda bulundu…

Milliyet haberin hazırlamış olduğu özel haberine göre; İsimleri aşk iddialarına karışan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaş, geçen akşam Florya’daki bir mekanın açılışına birlikte katıldılar.

“Birlikte Yaşıyorlar” İddialarına Ne Dedi…

29 yaşındaki yakışıklı oyuncu Barış Murat Yağcı, 22 yaşındaki Survivor Nisa Bölükbaşı ile aynı eve taşındıkları dedikodularını yalanladı. Barış Murat Yağcı, “Bu tarz haberlerin artık bir son bulması lazım. Nisa’nın yaşı daha çok küçük ve ailesi de yıpranıyor” şeklinde açıkladı..

Survivor Barış, Nisa’yı Babası İle Tanıştırmıştı..

Geçtiğimiz yaz aylarda Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı, İzmir Alaçatı’da gazetecilerin objektiflerine çarpmışlardı takılmıştı. Aslen İzmirli olan Survivor Barış, Nisa’yı babasının Alaçatı Hacımemiş’de olan kumrucu dükkanına getirmişti..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler