Ana SayfaDedikoduSurvivor Nisa Paylaştı..Barış Murat Yağcı Dayanamadı!

İlgili Postlar

Survivor Nisa Paylaştı..Barış Murat Yağcı Dayanamadı!

Ünlü yarışma Survivor 2020’nin sona ermesiyle birlikte adı aşk dedikodularına karışan ünlü yarışmacılar Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı tatil için Çeşme’ye gitti. Barış Murat Yağcı’nın Nisa’yı aile büyüğüyle tanıştırması aşk iddialarını güçlendirirken Barış’ın son hamlesi sosyal medyada resmen itiraf olarak yorumlandı. Barış Murat Yağcı Dayanamadı.. Nasılmı? İşte Detaylar..

Barış Murat Yağcı Önce Paylaştı Sonra Sildi!

Survivor Nisa Paylaştı..Barış Murat Yağcı Dayanamadı!

Survivor sonra ünlü yrışmacı Nisa Bölükbaşı, hakkında çıkan olumsuz eleştirilerden biraz olsun uzaklaşmak için memleketi olan Prag’a gitmişti. Memleketinde ailesine zaman geçirerek doyan Nisa Bölükbaşı İstanbul’a dönünce soluğu yarışmacı Barış Murat Yağcı’nın yanında alıverdi. Ünlü İkilinin aralarındaki samimi görüntüler ise sonunda aşk dedikodularının fitilini ateşledi. Barış Murat Yağcı Dayanamadı!

Barış Murat Yağcı kimdir?

Sarmaş Dolaş..

Çeşme’de takışdıkları bir mekan çıkışında samimi görüntülenen Nisa ile Barış geçtiğimiz hafta Anıtkabir’i de ziyaret gitmişlerdi.. Anıtkabir’de birlikte çekildikleri pozları sosyal medya hesaplarından yayınlayan ünlü ikili  aşk iddialarına karşı sessiz kalmayı tercih ettiler.

Barış Murat Yağcı Nisa
Barış Murat Yağcı Nisa

Öte yandan Anıtkabir ziyaretinden sonra ünlü ikili Barış Murat Yağcı’nın doğup büyüdüğü Alaçatı’ya gitti. Yakışıklı oyuncunun Nisa’yı Alaçatı Hacımemiş’te yaşayan babasıyla tanışmak için getirdiği iddia edilirken. sevenleri tarafından fotoğraflanan Nisa’yı el sıkışan baba Güven Yağcı, kumrucu dükkanında ağırladı. Alaçatı’da tatilleinin tadını doya doya çıkartan ünlü ikiliden paylaşımlar ard arda gelirken Nisa’nın son paylaşımını  Barış Murat Yağcı’nın hiç zaman kaybetmeden yorum yapması ise hayranlarını heyecana boğdu.

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı Kameralara Yansıdı!

Kalbim Ve Ruhum Aynen Burası Gibi

Nisa Bölükbaşı son paylaşımı
Nisa Bölükbaşı son paylaşımı

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı Kameralara Yansıdı!

“Fotoğrafın Yüklenmesini Bekleseydin”

Alaçatı’da sahillerinde bir poz veren ünlü yarışmacı Nisa bu son paylaşımına, “Kalbim ve ruhum aynen burası gibi” şeklinde bir de not ekleyince bu gönderiye ilk yorum ayıcıklı emojisiyle yarışmacı Barış Murat Yağcı’dan geldi. Nisa’nın bu son paylaşımın hemen sonrasında yorum yaparak büyük şaşkınlık yaratan Barış Murat Yağcı’yı takipçileri “bari fotoğrafın yüklenmesini bekleseydin” yorumlarıyla ti’ye aldılar..

Nisa Bölükbaşı İle Adı Aşk Dedikodularına Karıştığı Barış Murat Yağcı’dan Cevap Geldi..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler