Ana SayfaDedikoduNisa Bölükbaşı İle Adı Aşk Dedikodularına Karıştığı Barış Murat Yağcı'dan Cevap Geldi..

İlgili Postlar

Nisa Bölükbaşı İle Adı Aşk Dedikodularına Karıştığı Barış Murat Yağcı’dan Cevap Geldi..

Haklarında aşk dedikoduları yapılan Ünlü Survivor yarışmacıları Barış Murat Yağcı, “Gülümse her şey yoluna girecek” ifadeleriyle paylaşım yayınlayan Nisa Bölükbaşı’na yaptığı yorumla yine gündeme düştü. İşte Detaylar..

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı Kameralara Yansıdı!

Nisa Bölükbaşı İle Adı Aşk Dedikodularına Karıştığı Barış Murat Yağcı’dan Cevap Geldi..

Bu yıl Survivor 2020’de tanışan ve yarışma sonrası da birbirlerinden hiç ayrılmayan Nisa Bölükbaşı ile oyuncu Barış Murat Yağcı, son haftalarda aşk dedikodularıyla sosyal medya gündeminden düşmüyor.

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

Geçtiğimiz haftalarda samimi bir biçimde sarmaş dolaş bir mekanda şekilde görüntülenen ünlü ikili, bu defa da sosyal medya hesapları üzerindeki paylaşımlarıyla kafaları karıştırdılar..

“Eğer Sen Gülersen Etrafındaki Herkes Daha Çok Güler”

Ortaya çıkan aşk haberleri hakkında bir açıklama yapmayan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı, bu defa da Twitter sayfalarındaki  paylaşımlarıyla adlarından söz ettirdiler. Sosyal medya sayfalarını her zaman aktif olarak kullanan Nisa Bölükbaşı, Twitter hesabından “Gülümse; her şey yoluna girecek” paylaşımını gerçekleştirdi..

Barış Murat Yağcı kimdir?

Bu paylaşımı fark eden oyuncu Barış Murat Yağcı ise “Eğer sen gülersen etrafındaki herkes daha çok güler” ifadeleriyle oyuncak ayı emojisi yerleştirdi..

145.000 Tl’lik Barış Murat Yağcı Sevgisi

Sarmaş Dolaş Görüntülenmişlerdi..

Survivor sonrası bol bol bir araya gelen Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı, geçtiğimiz haftalarda bir mekanda sarmaş dolaş görüntülenmişlerdi.. Ünlü ikili haklarında çıkan aşk haberlerine ise sessiz kalmışlardı..

Survivor’ın Çek Güzeli Nisa Bölükbaşı: “Hazır Olun”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler