Ana SayfaÜnlülerHamile Olan Sinem Kobal, İlk Kez Görüntülendi..

İlgili Postlar

Hamile Olan Sinem Kobal, İlk Kez Görüntülendi..

Bebeğini kucağına almak için artık gün sayan Sinem Kobal, yedi aylık karnı burnunda haliyle ilk defa görüntülendi. Oyuncu Eşi Kenan İmirzalıoğlu ile sağlık kontrolüne giden oyuncu Sinem Kobal, “Her şey yolunda” ifadesini kullandı.. Detaylar Haberimizde..

Sinem Kobal, Paylaşım Üzerinden Takipçileriyle Hasret Giderdi!

Hamile Olan Sinem Kobal, İlk Kez Görüntülendi..

Kız bebek dünyaya getirmek için gün sayan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti Nişantaşı’nda olan özel bir kliniğe kontrole giderken görüntülendi. Şu an 7 aylık hamile olan Sinem Kobal, ilk defa gazetecilerin objektiflere takıldı..

Sinem Kobal kimdir?

Kenan İmirzalioğlu: “Son İki Ayımız Kaldı”

Doktordan el ele çıkan ünlü çiftten oyuncu Kenan İmirzalioğlu, “Çok şükür her şey yolunda, bir sıkıntımız yok. Son iki ayımız kaldı. Allah nazarlardan saklasın” dedi.

Sinem Kobal: “Her Şey Yolunda Kontrole Geldik”

Oyuncu Sinem Kobal ise, “Her şey yolunda kontrole geldik” diye konuştu. Hayranlarından yaş gününde armağan almaları yerine Kansersiz Yaşam Vakfı’na bağış yapmasını taleb eden oyuncu Sinem Kobal, gazetecilerin konu hakkında yönelttikleri sorularına ise, “Sağ olsunlar, çok destek oldular. Güzel bir şeye vesile olduysak ne mutlu bize” ifadeleriyle cevapladı..

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

İşte Yedi Aylık Hamile Olan Sinem Kobal’ın Son Görüntüsü;

sinem kobal son hali
sinem kobal son hali

Hande Ataizi’den Kenan İmirzalıoğlu Açıklaması

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler