Ana SayfaDedikoduHande Ataizi'den Kenan İmirzalıoğlu Açıklaması

İlgili Postlar

Hande Ataizi’den Kenan İmirzalıoğlu Açıklaması

Geçtiğimiz günlerde Instagram üzerinden konuk olduğu bir canlı yayında Kenan İmirzalıoğlu’nu yetenekli bulmadığını dile getiren Hande Ataizi geçtiğimiz gün Maçka parkında görüntülendi. Oğluna biraz hava aldırmak için dışarıya çıkan ünlü oyuncu Hande Ataizi’den Kenan İmirzalıoğlu açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

Bombayı Patlattı

Ertem Şener’in Ataizi’ye Keşke şununla aynı dizide ya da filmde oynasam dediğin oldu mu?” sorusunu üzerine sorusuna Ataizi “Kıvanç Tatlıtuğ’u çok beğeniyorum. Çok iyi bir oyuncu, onunla bir projede yer almak isterim. İnanılmaz iyi bir oyuncu. Organize İşler’de mükemmel oynamıştı. Kenan İmirzalıoğlu‘nu ise yetenekli bulmuyorum ve beğenmiyorum. Sokaktan geçen bir adamı al, daha doğal ve daha iyi oynar.” demişti.

Hande Ataizi İle Dinç Aydoğan İkilisinin Nikahına Koronavirüs Engeli!

Kenan İmirzalıoğlu Yanıt Vermedi

Hande Ataizi’nin bu açıklamasından sonra gözler Kenan İmirzalıoğlu’na çevrilmişti. Daha önce kendisi hakkında yapılan açıklamalara yanıt vermeyen Kenan İmirzalıoğlu bir kez daha sessiz kalarak Hande Ataizi’nin görüşüne herhangi bir açıklama yapmadı.

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Hande Ataizi’den Kenan İmirzalıoğlu Açıklaması

Geçtiğimiz gün sokağa çıkma iznini değerlendiren ünlü oyuncu objektiflere yakalandı. Kenan İmirzalıoğlu hakkında söylediği şeyin yanlış anlaşıldığını belirten Hande Ataizi “Kenan’ı seviyorum. Hiçbir kişisel çatışmam yok. O programda ‘Kıvanç mı, Kenan mı?’ sorusu sorulduğunda, ki nefret ediyorum o tip sorulardan, hep bir polemik oluyor. Kıvanç’ı beğendiğimi söyledim. Kenan’ın da daha belli karakterlerde oynadığını söyledim ama olay buraya geldi” ifadelerini kullandı. Kötü bir niyetle söylemedim. İnsanlar karantinada, evlerinde otururken niye böyle negatif şeyler duysunlar? Biraz patavatsızlık ettim. Ben de oyuncu olduğum için nacizane fikrimi beyan ettim” dedi.

Hande Ataizi Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler