Ana SayfaÜnlülerBerk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç'tan Bayram Kaçamağı

İlgili Postlar

Berk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç’tan Bayram Kaçamağı

Geçtiğimiz sene Burcu Esmersoy’la bir buçuk senelik evliliğini bitirdikten sonra gönlünü güzel oyuncu Berrak Tüzünataç’a kaptıran Berk Suyabatmaz duygusal paylaşımıyla gündeme gelmişti. Koronavirüsten korunmak için izole olan Berk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç’tan bayram kaçamağı yapma kararı geldi. İşte detaylar;

Polemikler Son Buldu

Berk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç’ın havaalanında kamera yakalanmasının ardından ikilinin arasındaki aşk ortaya çıkmıştı. İlişkiye gayet olumlu tepki veren Burcu Esmersoy ise açıklamalarıyla bir süre çok konuşulmuştu. Esmersoy’un Berrak’ı severim yanıtına Berrak Tüzünataç’ın Burcu arkadaşım değil cevabını vermesi kafaları hayli karıştırmıştı. Bir davette kendisine Burcu Esmersoy’un sorulması karşısında muhabirlere tepki göstermişti.

Berk Suyabatmaz’dan “Düğüne Giderim” Açıklamasına Beklenmeyen Cevap!

“Şov Yapmış”

Bir süredir birlikte olan Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz çifti karantinayı birlikte geçiriyorlar. Geçtiğimiz gün Tüzünataç’la ilgili bir paylaşım yapan Suyabatmaz’dan övgü dolu sözler geldi. Suyabatmaz’a bol malzemeli bir sandviç yapan Berrak Tüzünataç, sevgilisinin gönlünü bir kez daha fethetti. Berk Suyabatmaz sevgilisi Berrak Tüzünataç’ın ellerinden çıkan lezzeti “Şov yapmış” kelimesiyle yayınladı.

Berk Suyabatmaz Kimdir?

Berk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç’tan Bayram Kaçamağı

Karantina öncesinde tatile gitmek için yola koyulan Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz bayramı Çeşme ve Bordum’da geçirecekler.70 gündür İstanbul’daki evlerinden çıkmayan ünlü çift, ramazan bayramında Çeşme ve Bodrum’u kapsayan 1 haftalık tatile çıkma kararı aldı. Tüzünataç ve Suyabatmaz’a tatilde arkadaşları da eşlik edecek. Çift tatil sonrası İstanbul’a geri dönecek.

Berrak Tüzünataç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler