Ana SayfaÜnlülerSurvivor'ın Çek Güzeli Nisa Bölükbaşı: "Hazır Olun"

İlgili Postlar

Survivor’ın Çek Güzeli Nisa Bölükbaşı: “Hazır Olun”

Bu yılki Survivor yarışmasının en dikkat çeken isimlerinden biri olan Nisa Bölükbaşı son paylaşımıyla sosyal medyada takipçilerini heyecana boğdu. Survivor’ın Çek güzeli Nisa Bölükbaşı’nın paylaşımı üzerine Son Survivor ikincisi olan Barış Murat Yağcı’dan da bomba bir paylaşım geldi..İşte Detaylar..

Yasin Obuz’dan Nisa’ya Yaylım Ateşi!..

Survivor’ın Çek Güzeli Nisa Bölükbaşı: “Hazır Olun”

Survivor 2020’nin finalini yapmasının ardından ünlü yarışmacıları tatil için sahil kesimlerinin yolunu tutmuş, Survivor 2020’nin Çek güzeli olan Nisa Bölükbaşı ise vatanı olan Prag’a geri dönmüştü.

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

Survivor yarışmacısı Yasin Obuz ile yaşadığı polemik ile Survivor Sercan’la aralarında ortaya aşk dedikodularını geride bırakmak için memleketine giden Nisa Bölükbaşı, sosyal medya sayfalarından hayranlarını heyecanlandıran müjdeli haberini paylaştı..

Barış Murat Yağcı kimdir?

Acun Kolları Sıvadı..

Dünyanın ünlü medya patronlarından olan Acun Ilıcalı ve ekibi Survivor 2020 Gönüllüler ve Ünlüler yarışmasının bitmesinin hemen ardından Survivor 2021 yarışma programı için kolları sıvadı bile..

Acun Ilıcalı kimdir?

“Survivor All Star” Hazırlanıyor…

Önümüzdeki yıl “Survivor All Star” formatıyla seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Acun Ilıcalı’nın kadrosunda olmasını çok istediği ilk yarışmacı Nisa olduğu öne sürüldü. Nisa Bölükbaşı’nı ikna turlarına başlayan medya patronu, yeni projesi için çok özel isimlerle görüşmeyi sürdürüyor.

İşte Survivor Yarışmacıları Nisa Bölükbaşı İle Barış Murat Yağcı’nın Dikkat Çeken Paylaşımları;

Survivor Barış Murat Yağcı Duygusal Hayat Hikayesini Anlattı!

Survivor Yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı paylaşımı
Survivor Yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı paylaşımı

Acun’un bütün çabalarına rağmen kulislerde “Survivor 2021 All Star” projesinde bulunmayı düşünmediği açıklayan Nisa Bölükbaşı’nın  Türkiye’ye dönüşü kafaları karıştırdı. Bölükbaşı’nın dönüşünün  Acun’un teklifi ile ilgili olduğu söylentiler arasında geliyor..

“Ve Bavul Hazır! Türkiye Sende Hazır Ol!”

Sosyal medya sayfalarını çok aktif bir biçimde kullanan Survivor Nisa ise “Survivor All Star” ile ilgili herhangi bir açıklama henüz yapmadı. Türkiye’ye doğru yola çıktığını sosyal medya hesabından paylaşan Nisa Bölükbaşı; “Ve bavul hazır! Türkiye sende hazır ol!” mesajıyla takipçilerini heyecanlandırdı..

 

Barış Murat Yağcı'nın Dikkat Çeken Paylaşım
Barış Murat Yağcı’nın Dikkat Çeken Paylaşım

Nisa Bölükbaşı‘nın paylaşımı üzerine Survivor 2020 ikincisi Barış Murat Yağcı da sürpriz paylaşımda bulundu.

“Yakında Güzel Şeyler Olacak”

Nisa Bölükbaşı’nın heyecan yüklü paylaşımının hemen ardından  Survivor ikincisi yakışıklı yarışmacılardan Barış Murat Yağcı’nın “yakında güzel şeyler olacak” paylaşımını ise Survivor takipçileri Nisa’nın geri dönüşüyle ilişkilendirdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler