Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım Murat Övünç'e Dava Açtı..

İlgili Postlar

Yeşim Salkım Murat Övünç’e Dava Açtı..

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, son dönemlerde büyük yankı uyandıran Pınar Gültekin katliamı sonrasında ortaya çıkan bir videoda sarfettiği sözler sebebiyle  polemiğe girdiği ünlü şarkıcı Yeşim Salkım’a sahnede küfr etti. Yeşim Salkım, bu konuyu mahkemeye taşıyacağını açıklayarak: “Bu davadan kazanacağım parayı kadın derneklerine bağışlayacağım.” dedi. İşte Detaylar..

Yeşim Salkım: “Evet Sarkmışım”

Yeşim Salkım Murat Övünç’e Dava Açtı..

Ünlü Instagram fenomeni Murat Övüç, gündemi sarsan Pınar Gültekin’in katliamının ardından ortaya çıkan bir görüntüsünde kadınları aşağılayan ifadeler dile getirmişti. Ünlü fenomene en sert tepki ise ünlü sanatçı Yeşim Salkım’dan gelmişti ve “Eğer haddini aşıp da bize kadınlığı öğretmeye kalkarsan seni o takip eden ve arkanda olduğunu zannettiğin kadınlar da kurtaramaz” şeklinde ifade etmişti. Bu olayın sonrasında ise Murat Övüç, çıkmış olduğu sahnesinde Yeşim Salkım’ın adını kullanarak küfür etti.

Yeşim Salkım kimdir?

Usta sanatçı Yeşim Salkım, sosyal medya hesaplarından konu hakkındaki videoları yayınlayarak bu son durumu mahkemeye taşıyacağını iletti ve şu ifadeleri kullandı….

Yeşim Salkım: “Rica Ediyorum…Şu Konuya Sahip Çıkın”

“Yorum sizin… ‘Nerede mağdur kadın var yanındayım’ diyen bu zavallı sizlere emanet. Çok şükür hiç o ağzına aldığı küfürle anılmadım. Hayatımda tek yapmadığım meslek de o. Haksızlık yapmış, insanlara kötü davranmış olabilirim zamanında. İşin o tarafında değilim.
Sizden rica ediyorum, lütfen şu konuya sahip çıkın. Bu, bütün kadınlar adına vereceğim mücadele olacak. Buradan kazanacağım parayı da kadın dernekleri ve bütün şiddet görmüş kadınlara bağışlayacağım.”

“Hukuki Süreci Başlattık”

Yeşim Salkım’ın avukatı da hukuki sürecin  başladığını duyurarak şu ifadeleri belirtti…

“Şahsın, kadına yönelik şiddeti teşvik edici nitelikte yaptığı konuşmalarının ardından bir kadını alenen hakarete maruz bırakması kadına karşı şiddetin farklı bir şekilde tezahürüdür. Tarafımızca her türlü hukuki ve cezai yola ivedilikle başvurulacaktır.”

“Umarım En Rekor Tazminatını Ödersin”

Pek çok ünlü’de sosyal medya sayfasından Yeşim Salkım’a manevi destek verdi. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Fulden Uras, “Umarım Türkiye tarihinin en rekor tazminat davasının ödeyeni olursun Murat Övüç” şeklinde ifade ederken, sinema sanatçısı Nilgün Belgün de “Utanıyorum” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler