Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı Adeta Ateş Püskürdü..

İlgili Postlar

Ebru Şallı Adeta Ateş Püskürdü..

Ünlü model Ebru Şallı, yaz tatilindeki sosyal medya paylaşımlarına kötü yorumlar yapanlara adeta ateş etti. Ebru Şallı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda, “Çocuğumun yasını tutma şeklimin, hesabını kimseye vermeyeceğim” dedi. İşte Detaylar..

Ebru Şallı: “Ölmemi İstiyorlar”

Ebru Şallı Adeta Ateş Püskürdü..

Ünlü model Ebru Şallı geçirdiği zor günlerin peşinden eşi Uğur Akkuş ile beraber popüler tatil beldesi Bodrum’un yolunu tutan Ebru Şallı, son zamanlarda sosyal medya hesabından yayınladığı yaz tatili paylaşımlarıyla takipçilerinin dikkatini çekmişti. Fakat bazı takipçileri yazdıkları negatif yorumlarıyla Ebru Şallı’yı çileden çıkardılar. Ebru Şallı, sosyal medya hesabının hikayeler kısmından yayınladığı son paylaşımıyla yapılan yorumlara adeta ateş püskürdü.

Ebru Şallı kimdir?

Ebru Şallı Yaz Tatili Fotoğrafları
Ebru Şallı Yaz Tatili Fotoğrafları

“Çocuğumun Yasını Tutma Şeklimin, Hesabını Kimseye Vermeyeceğim”

Ünlü model Ebru Şallı sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Şallı, Ne zavallı ve nefret içinde bir yazı. İçinin nefretini kusmuş. Neyi hazmedemedi bu kadıncağız. Nefretle bir yere gelemezsin zaten. O nefret yüzüne böyle yansır işte. Benim arkamda ordu var. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti var. Sen neden bahsediyorsun? Çocuğumun yasını tutma şeklimin, hesabını kimseye vermeyeceğim. Sen kimsin? Ayrıca benim melek çocuğumu ve beni konuşma, yazma hakkın da yok. Senin de evladın var. Yarın ne olacağı belli olmaz Allahtan korkun olsun birazcık. İki reyting alıp ölen evladımla benle rant sağlamaya çalışmak ayıp desem o da az olur. Çok günah! Nedir bu düşmanlık? Ben her gün daha iyi olacağım. Çocuğumun istediğini yerine getireceğim. Senin değil! Allah’tan taş yüreğine sevgi, ve merhamet ve şifa diliyorum”

Ebru Şallı’nın Moral Tatilinin Keyifli Anları..

İşte Ebru Şallı’nın Ateş Püskürdüğü O Paylaşımı;

Ebru Şallı'nın Ateş Püskürdüğü O Paylaşımı
Ebru Şallı’nın Ateş Püskürdüğü O Paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler