Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı: "Ölmemi İstiyorlar"

İlgili Postlar

Ebru Şallı: “Ölmemi İstiyorlar”

Geçen Nisan’da yaklaşık son iki yıldır Lenfome hastalığının tedavisini gören 9 yaşlaındaki küçük oğlu Pars’ın yaşamını yitirmesi sonrasında tarifsiz bir acı yaşayan ve uzun bir dönem evine kapanan ünlü model Ebru Şallı, şu sıralar iş adamı eşi Uğur Akkuş ile tatil yapıyor. Ünlü model, moral anlarını sosyal medya hesabından yayınladığı kendisine tepki gösterenlere oda çok sert bir dille tepkisini gösterdi.. Ebru Şallı’nın İsyanının Detayları Haberimizde..

Ebru Şallı’nın Moral Tatilinin Keyifli Anları..

Ebru Şallı: “Ölmemi İstiyorlar”

İş adamı Harun Tan ile olan evliliğinden olan iki oğlundan biri olan küçük Pars Tan’ı kaybettikten sonra dayanılmaz günlerler geçiren güzel manken Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş ile Bodrum’daki evlerinde tatile başladılar.

Ebru Şallı: “Öleyim de, Ne Geçecek Ellerine?”

3. ayın sonrasında ilk defa bir tatil anını paylaşan Ebru Şallı, peşinden iş adamı eşi Uğur Akkuş ile Bodrum’daki yatlarında görüntülenmişdiler. Bu son fotoğrafları sosyal medyada gündem olan Ebru Şallı’ya yüzlerce yorum yapıldı. Gelen eleştirilere sonunda öfkelenen ünlü model,  “Sosyal medyada fotoğraflarım eleştirilmiş. Milletin ne dediğini takmıyorum. Onlara kalsa ölmemi istiyorlar. Öleyim de, ne geçecek ellerine?” ifadeleriyle isyanını dile getirdi..

Ebru Şallı kimdir?

Posta gazetesinden Suna Akyıldız konuşan Ebru Şallı, bu son eleştirilere yanıt verdi. İşte Suna Akyıldız’ın hazırlamış olduğu özel röportajdan baz öne çıkan ayrıntılar;…

“Allah Bana, Onun Annesi Olmayı Nasip Etti”

“Ayakta durmaya çalışıyorum. Aldığım ilaçlarla kafam gidip geliyor. Bu acı öyle zor ki. Tarif edilemez. Oğlum Beren ve eşim Uğur beni hayata bağlıyor. Her an Ponçiğim ile bağlantıdayım. Oğlum gerçek bir melekti. Hastanede biriktirdiği parayla iki omurilik felçlisi çocuğa akülü sandalye almıştı. Allah bana, onun annesi olmayı nasip etti. Şanslıyım ve şükrediyorum….”

Ebru Şallı’dan Acı Yüklü Bir Paylaşım Daha Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler