Ana SayfaÜnlülerÇağatay Ulusoy'dan 5 Sene Sonra Bir İlk! Yeni İşi Belli Oldu..

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy’dan 5 Sene Sonra Bir İlk! Yeni İşi Belli Oldu..

5 sene önce en son Delibal sinema filminde başrollerde oynayan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, uzunca bir aradan sonra Mücadele Çıkmazı adlı sinema filminde  beyazperdede tekrar boy gösterecek. Çağatay Ulusoy’un baş rollerinde oynadığı  filmin çekimleri ise dün başladı. Detayları Haberimizde..

Çağatay Ulusoy Son Hali İle Şoke Etti!

Çağatay Ulusoy’dan 5 Sene Sonra Bir İlk! Yeni İşi Belli Oldu..

Son dönemlerde aldığı aşırı kilolarla  magazin gündemine bomba gibi düşen başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, sürpriz bir şekilde dizi Barbaros’dan ayrıldı. Yakışıklı Oyuncu Çağatay Ulusoy’un yeni işi belli oldu. Oyuncu Mücadele Çıkmazı adlı film ile geri dönüyor.

Çağatay Ulusoy kimdir?

Mücadele Çıkmazı’nın Set Çekimleri Başladı..

Başrollerinde Çağatay Ulusoy’un oynadığı Mücadele Çıkmazı’nın set çekimleri dün başladı. Mücadele Çıkmazı’nın senaryosunu dizi Behzat Ç. ile damgasını vurmuş Ercan Mehmet Erdem yazarken,  yönetmen koltuğunda ise Müslüm ve Ayla’nın yetenekli yönetmeni Can Ulkay oturuyor.

5 Senenin Ardından Yepyeni Bir Film İle Döndü

Özel proje dizisi Hakan: Muhafız ile dünya çapında bir projede oynayarak son zamanlara damgasını vuran oyuncu Çağatay Ulusoy, en son 2015 senesinde seyredilen Delibal adlı filmiyle beyazperdede izlenilmişti. Son dönemlerde televizyon dizilerinde izlediğimiz yakışıklı oyuncu, 5 sene sonra tekrardan bir sinema filminde rol alıyor.

Çağatay Ulusoy Sevenlerine Müjde! Bomba Gibi Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler