Ana SayfaÜnlülerÇağatay Ulusoy Sevenlerine Müjde! Bomba Gibi Geliyor!

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy Sevenlerine Müjde! Bomba Gibi Geliyor!

Uzun bir zamandır beraber olduğu meslektaşı Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın, evvelki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Sevgilisi Çağatay Ulusoy hakkında da haberler veren güzel oyuncu neler söyledi. Çağatay Ulusoy Sevenlerine Müjde! Bomba Gibi Geliyor! Detaylar Haberimizde..

Duygu Sarışın, Çağatay Ulusoy’un Evinde Karantinada…

Çağatay Ulusoy Sevenlerine Müjde! Bomba Gibi Geliyor!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile uzun bir süredir birlikte olan güzel oyuncu Duygu Sarışın, 2 ay aradan sonra ilk defa dışarı çıktığını açıklayarak “Diş hekimime gelmek zorundaydım”ifadeleriyle açıklama yaptı. Güzel oyuncu,  içinde bulunduğumuz karantina günlerini nasıl geçirdiği sorusunu da “Kendi çapımda senaryo yazıyorum, küçük mozaikler yapıyorum” diye konuştu.

Duygu Sarışın; “Ailemi Çok Özledim”

Karantina döneminde kendi ailesini çok özlediğini anlatan güzel oyuncu Duygu Sarışın, “Annemle babama sarılmayı çok özledim. 7 aydır temas edemedim onlara” dedi.

“Çağatay Mutfakta İyidir”

“Karantina günlerinde birçok kişi yemek yapmaya merak sardı. Çağatay Bey mutfakta nasıl?” sorusuna ise şu biçimde cevap verdi: “İyidir mutfakta. Ama çok özel sorular bunlar, konuşmayayım.”dedi.

“Çağatay Barbaros’ta Yer Alacak”

En son Netflix’in ilk Türkiye ortak yapımı Hakan Muhafiz (The Protector) adlı dizisinde rol alan oyuncu Çağatay Ulusoy, İçerde dizisi sonrasında bişey yapmamış şu an ise Televizyona dönmeye hazırlanıyor. Uzunca bir zamandır kamera arkası çalışmaları devam eden büyük prodüksiyonlu bir dönem projesi olan Barbaros’ta rol almak için, ünlü oyuncu Es Film ile prensipte anlaşmaya sağladı. TRT’de ekranlarına gelecek olan dizinin hızla hazırlıkları devam ediyor.
Ranini.Tv’nin yapmış olduğu özel haberine göre; Çağatay Ulusoy önümüzdeki sezon aynı zamanda ortak yapımcısı olduğu bir sinema filminde de rol alacak. OGMedya’nın hazırladığı filmi Ercan Mehmet Erdem’in yazdığı filmi, . OGMedya’nın hazırlıyor.
Senaryo çalışmaları halen devam eden filmin bir dijital kanalda yer alması da sürpriz bir karar olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler