Ana SayfaDedikoduBomba Açıklama! Fatih Ürek, Demet Akalın'a Ateş Püskürdü!

İlgili Postlar

Bomba Açıklama! Fatih Ürek, Demet Akalın’a Ateş Püskürdü!

Geçtiğimiz gün Etiler’de olan restoranını ziyaret giden ünlü şarkıcı Fatih Ürek, mekan ekibiyle kısa zamanlı süren bir toplantı yapıp Korona virüs tedbirleri hakkında bilgi alışverişi yaptı. Toplantı sonrası magazin muhabirleriyle ayak üstü sohbet eden eski dostu ünlü şarkıcı Demet Akalın hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fatih Ürek, Demet Akalın’a Ateş Püskürdü! Detaylar Haberimizde..

Hande Yener, Fatih Ürek ve Demet Akalın Hakkında Konuştu!

Bomba Açıklama! Fatih Ürek, Demet Akalın’a Ateş Püskürdü!

Karantina süreci boyunca evde kendisini yemek yapmaya adadığını söyleyen şarkıcı Fatih Ürek, “Kilo almış mıyım? Evde sürekli tatlı yiyorum. Kendimi Anadolu yemekleri yapmaya adadım. Pırasalı bulgur pilavı çok iyi yaparım” dedi. Fatih Ürek, Demet Akalın’a Neden Ateş Püskürdü!

Fatih Ürek Kimdir?

Fatih Ürek;”Arkadaşlarımı…Sahneleri  Çok Özledim”

54 yaşına gelen ünlü şarkıcı, “Karantina bittikten sonra da arkadaşlarımla buluşup keyif yapmayı istiyorum, özlüyorum onları. Sahneleri çok özledim. Nasıl olacak bilmiyorum ama şarkı söylemeyi, insanları eğlendirmeyi çok özledim. Devletimizin gösterdiği yolda ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Demet Akalın Kimdir?

“Zorlanıyoruz Gerçekten”

Korona virüs günlerinde maddi anlamda da zor günler geçirdiğini açıklayan Fatih Ürek, “Bu durumlar beni çok kötü etkiledi. Son üç ayda yaklaşık 100 tane işim iptal oldu. Zorlanıyoruz gerçekten” ifadelerini kullandı.

Demet Akalın İle Barışma Olurmu?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’la bir polemik ve ortalama 5 aydır dargın olan Fatih Ürek,magazin  muhabirlerin “Ramazan Bayramı yaklaşıyor. Demet Hanım’dan bir atak gelirse barışma olur mu?” sorusuna da şöyle cevap verdi..

Fatih Ürek; “Asla Barışmam”

Ünlü şarkıcı, “Yok, asla barışmam. Allah ona sağlık versin. O kafasında yanlış bir anlaşma yaptı. Umarım bunun için ileride üzülmez. İnsanın hani kalbi kırılır ya, benim de öyle. Ben herkesin çok iyi arkadaşıyım. Hiç kimse bana ‘kötü’ dedi.

“Demet Akalın Konusu Benim İçin Bitmiştir”

35 senedir eğlence camiasında var olduğunu vurgulayan Fatih Ürek, “Kimsenin arkasından çirkeflik yapmadım ve düşünmedim. Ben yapamam, beceremem yani. Benim için artık hiç önemli değil bu konu. Düşüneceğimiz daha önemli konular var” açıklamasını yaptı.

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek geçtiğimiz dönemlerde çok yakında arkadaş olduğu ünlü şarkıcı Demet Akalın ile ilgili veryansın etmişti. Fatih Ürek, ablasının cenazesinin peşinden Demet Akalın’la aralarında dedikoducu tartışması çıkmış ve tartışma giderek artmıştı.

Dostu Demet Akalın’ı telefonla aradığını ancak kendisine “Sen kimsin ki seni dinleyeyim?” diye dedğini anlatan Fatih Ürek; ‘‘Demet Akalın benim için bitmiştir!” dedi. Şarkıcı Demet Akalın için ‘‘O benim için sıfıra sıfır bir karakterde insan” diyen Fatih Ürek, aylar öncesinde oluşan kavgayı yeniden alevlendirdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler