Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı'dan Ersin Korkut Hakkında Açıklamalar

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan Ersin Korkut Hakkında Açıklamalar

Acun Ilıcalı’dan Ersin Korkut hakkında açıklamalar. Son dönemlerin en çok izlenen yarışması Survivor’da geçtiğimiz günlerde duygusal bir veda yaşanmıştı. Adaya devam edemeyeceği öğrenilen Ersin Korkut büyük bir üzüntüyle adaya veda etmişti. Dışarı çıktığında ise büyük bir şok yaşadı.

Ersin Survivor’a Neden Veda Etti?

Survivor 2020 yarışmasında bu senenin en talihsiz yarışmacılarından biri de şüphesiz ki Ersin Korkut’tu. Survivor ada konseyinde geçtiğimiz gün herkesi derinden etkileyen bir veda yaşandı. Acun Ilıcalı, Survivor Ersin’in futbol maçında sakatladığı dizinin MR çekimi sonrasında incelemeler sonrasında yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. Adaya hayatına sağladığı uyum ve oyunlardaki günden güne artan başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Ersin Korkut’un gidişi hem Ünlüler, hem de Gönüllüler takımını çok üzdü.

Ersin Korkut Acı Haberi Yılmaz Erdoğan’dan Öğrendi

Geçtiğimiz aylarda Ersin Korkut’un köpeğinin öldüğü öğrenilmişti. Durumdan haberdar olan Acun Ilıcalı ise Ersin’in bu haberi ada psikolojisinde kaldıramayacağını ve üzüntünün onun için çok kötü olacağını düşünerek haberi aktarmamıştı. Yarışmaya veda ettikten Ersin Korkut acı haberi Yılmaz Erdoğan’dan öğrendi.

Ersin Korkut Kimdir?

Acun Ilıcalı’dan Ersin Korkut Hakkında Açıklamalar

Dün Instagram hesabından canlı yayın yapan Acun Ilıcalı Ersin Korkut’la ilgili açıklamalar yaptı. Ünlü yarışmacının adadan ayrılmasındaki tek nedenin dizindeki sakatlık olduğunun altını çizen Acun Ilcalı kendisini dışarıda bekleyen haberi vermesi için kuzeni Yılmaz Erdoğan’la iletişime geçtiklerini ve Yılmaz Erdoğan’ın da bu ricayı kabul ettiğini dile getirdi. Haberi öğrenen Ersin Korkut sosyal medya hesabından “Böyle bir sevgi görmek insanın acı gününde ne kadar değerli anlatamam. Siz ne güzel insanlarsınız.”notunu düşerek bir fotoğraf paylaştı. Paylaşım sonrası ünlü oyuncuya Songül Öden, Rıza Kocaoğlu, Safa Sarı, Pelin Öztekin, Gonca Vuslateri, Avatar Atakan, Zilan Duru, Turabi Çamkıran gibi ünlü isimlerden de sosyal medyadan destek yağdırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler