Ana SayfaDedikoduSercan Yıldırım Baba Evine Gönderdiği İddia Edilen Elif Aydın'dan Açıklama

İlgili Postlar

Sercan Yıldırım Baba Evine Gönderdiği İddia Edilen Elif Aydın’dan Açıklama

Survivor 2020 yarışmasının sevilen yarışmacılarından olan Sercan Yıldırım geçtiğimiz haflarda Nisa’ya olan hisleriyle gündeme gelmişti. Bir aşka yelken açmak için Nisa’dan karşılık bekleyen ünlü futbolcunun yarışmadaki bu tavrı başına bela açtı. Sercan Yıldırım’ı kız arkadaşı olduğu iddiaları gündeme gelmişti. Sercan Yıldırım baba evine gönderiği iddia edilen Elif Aydın’dan açıklama geldi.

Survivor’da Büyük Tartışma

Bildiğiniz gibi aylar önce Barış’ın “Gönüllüler” takımına transfer olmasıyla Survivor’da gergin anlar yaşanmıştı. Sercan hakkında bir bilgiyi anlatmasıyla olay yaratan Barış’ın dile getirdiği o bilginin Sercan’ın Nisa’ya olan hisleri olduğunun ortaya çıkması gündeme damgasını vurdu. Hisleri ortaya çıktıktan sonra bir süre rahatlayan Sercan, Nisa’ya olan ilgisini her fırsatta göstermeye çalıştı.

Sercan Yıldırım’ın Eski Sevgilileri

“Ersin Abi Gibisin”

Barışla Sercan arasındaki tartışmanın nedenin Sercan’ın Nisa’ya karşı hisleri olduğunun ortaya çıkması gündeme damgasını vurmuştu. Nisa ve Sercan aşkına Acun Ilıcalı’nın ilk yorumu “Sercan’ın Nisa’ya bir ilgisi var onu görebiliyorum ama Nisan’dan Sercan’a karşı bir ilgi var mı daha göremedik. Biz de sizin gibi ekrandan izliyoruz. Çok yorum yapmak istemem.” olmuştu ki nitekim Ilıcalı bu tespitinde haklı çıktı. Barışma partisinden sonra Nisa‘yı kenara çekerek hislerini açıklayan Sercan, Nisa’dan “Ersin abi ve Mert abi neyse sen de aynısın benim için” yanıtını almıştı.

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

Sercan Yıldırım Baba Evine Gönderildi

Birkaç hafta önceye kadar Nisa’dan hoşlanan Sercan Yıldırım‘ın meğer İstanbul’da bir kız arkadaşı. 1.5 senedir Elif Aydın’la birlikte olan Sercan Yıldırım’ın Zekeriyaköy’de lüks bir sitede kız arkadaşıyla birlikte oturduğu öğrenildi. Sercan’ın yarışmada Nisa’ya olan tutumlarını gören ve bu davranış karşısında şaşkınlık geçiren Elif Aydın bu olayın ardından Yıldırım’ın dönmesini beklemeden ayrılık kararı aldı.

Sercan Yıldırım Kimdir?

Sercan Yıldırım Baba Evine Gönderiği İddia Edilen Elif Aydın’dan Açıklama

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Elif Aydın “Herkese merhaba. Bu sabah Sercan ve benimle ile ilgili çıkan haberler tamamen asılsızdır.  Survivor öncesi ilişkimiz bitmişti. Bu haber hem bizi hem de aileleri üzecek bir iftiradır bu tarz haberlere taviz verilmemelidir. İzinsiz ve yalan haber olduğu içinde gerekli yerlere bildirilecektir.” dedi.

Elif Aydın Açıklama Yaptı
Elif Aydın Açıklama Yaptı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler