Ana SayfaDedikoduYasin Obuz'dan Nisa'ya Yaylım Ateşi!..

İlgili Postlar

Yasin Obuz’dan Nisa’ya Yaylım Ateşi!..

Survivor yarışmacıları Yasin Obuz ve Nisa Bölükbaşı arasındaki gerilim yükselerek Twitter üzerinden hızla devam ediyor. Yasin Obuz bir paylaşımında Nisa Bölükbaşı hedef göstererek, “Evrim yılansa, sen çıngıraklı yılansın nankör” sözleriyle yaylım ateşine tuttu.. Giderek artan stresin Detayları Haberimizde..

Fenomen Hakan Kakız, Survivor Yasin Ve Barış’ın Dm Konuşmalarını İfşa Etti!!..

Yasin Obuz’dan Nisa’ya Yaylım Ateşi!..

Survivor 2020’de umduklarını bulamayan yarışmacılar Nisa Bölükbaşı ve Yasin Obuz arasındaki ateş bir türlü sönmüyor. Survivor’da karşı karşıya gelen Yasin ve Nisa, bu kez sosyal medyada gündeme oturdu. Yasin Obuz’un Nisa Bölükbaşı hakkında, “Evrim yılansa, sen çıngıraklı yılansın nankör” sözlerini sarf etmesi gerilimi tırmandırdı.  Sosyal medya kullanıcılarından gelen tepkilerin sonrasında Twitter paylaşımlarını kaldıran Yasin Obuz, hemen peşinden “Mesaj alınmıştır bum” yazdı.

Yasin Obuz Kimdir?

Yasin Obuz: “Sandın ki Tüm Erkekleri Eline Alıp Hepsini Oynatacaksın”

Yasin Obuz Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarında, “Nisa hanım senin gibi nankör ve kindar bir insan hayatımda tanımadım, bir de mızmız. Sandın ki tüm erkekleri eline alıp hepsini oynatacaksın istediğin gibi ama nankörlüğün bedelini eleyerek ödedin. Sercan’la da senin için konuşan bendim olaylar kapansın diye… Bildiklerimi açıklarsam yer yerinden oynar. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Pisliğin tekisin” şok eden ifadelerini kullandı.

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

İşte Yasin Obuz’un Nisa Hakkındaki Şok Sözleri;

İşte Yasin Obuz'un Nisa Hakkındaki Şok Sözleri
İşte Yasin Obuz’un Nisa Hakkındaki Şok Sözleri

Survivor’ı Karıştı! Sercan Yüzleştiği Nisa’ya Resti Çekti!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler