Ana SayfaDedikoduSurvivor'ı Karıştı! Sercan Yüzleştiği Nisa'ya Resti Çekti!

İlgili Postlar

Survivor’ı Karıştı! Sercan Yüzleştiği Nisa’ya Resti Çekti!

Survivor 2020’nin 115. yeni bölüm fragmanı yayınlanmasıyla beraber, Survivor karıştı. Yarışmada dün oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan Nisa ve Sercan’nın yüzleşmesi son bölüme damgasını vurdu. Sercan Yıldırım’ın resti olay oldu. Detayları Haberimizde..

Survivor 19. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor’ı Karıştı! Sercan Yüzleştiği Nisa’ya Resti Çekti!

TV 8 televizyonlarında soluksuz izlenen Survivor 2020 yarışma programının bugün ekrana gelecek 115. bölüm fragmanı yayınlandı. Dünki oyunda dokunulmazlığı kazanan Sercan Yıldırım, eleme adayı olarak Nisa’nın ismini verdi. Nisa ve Sercan bugün yayınlanacak olan yayında yüzleşiyorlar.

Sercan Yıldırım Kimdir?

Sercan Nisa’nın İsmini Verdi!

Survivor 2020’nin bu akşam televizyona gelecek olan yeni bölümünde, bu haftanın 3. dokunulmazlık oyunu oynanacak ve bir yarışmacı daha elemeye kalacak. İlk dokunulmazlık yarışmasını kazanan Cemal Can, yarışmacı Evrim’in ismini verirken ikinci dokunulmazlığını kazanan yarışmacı Sercan, Nisa’nın ismini verdi. Nisa böylece ilk kez eleme adayı oldu.

Nisa: “Bir Gün Gelecek Ve Benden İntikam Alacak.”

Survivor 2020’de yarışan futbolcu Sercan Yıldırım’ın önceki aylarda açık artırma oyunu esnasında “Nisa’ya kıyamıyorum” demiş ve sosyal medya gündeminde uzun süre boyunca gündemden düşmemişti.  Hatta Nisa ve Sercan aralarında aşk iddiaları bile ortaya atılmıştı. Fakat Sercan Yıldırım’ın baş başa konuştuğu Nisa’nın “Senin abi gibi görüyorum” ifadeleriyle bu iddialar sona ermişti.

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

Survivor 2020’nın yeni bölümündeki oluşan konseyde ise, Nisa ile Sercan arasında bir yüzleşme olacak. Sercan Yıldırım’ın eleme adayı seçtiği Nisa’nın konseyde “Bir gün gelecek ve benden intikam alacak. İlk fırsatta adımı yazacağını biliyordum” biçiminde ifade etmesi ise herkesi şoke ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler