Ana SayfaÜnlülerEmre Kara Nasıl Zayıfladı?

İlgili Postlar

Emre Kara Nasıl Zayıfladı?

Başarılı çıkışını Instagram’da ünlü isimlerle yaptığı canlı yayınlarda sürdüren Gazeteci Emre Kara, 3 ayda 40 kilo verdi! Ünlü gazetecinin zayıflama sırrının Detayları Haberimizde..

Mehmet Şef Emre Kara’ya Konuştu: “Acun Ilıcalı Beni Tercih Etti”

Emre Kara Nasıl Zayıfladı?

Gazeteci Emre Kara, 2009 senesinde gittiği Yalın konserinden sonra tam 40 kilo verdiğini ilk kez nutuk.com.tr’ye açıkladı.

Emre Kara Kimdir?

Gazeteci Emre Kara’ya nasıl bu kadar kilo verdiği soruldu: “2009 yılında Kuruçeşme’ye Yalın konserine gittik. Açıkçası o güne kadar kilolarımla barışık olduğumu sanıyordum. Sahneye Yalın çıktığında herkesin ona nasıl hayranlıkla baktığını gördüm. Ben neden bir gün bu sahnede olmayayım dedim ve eve gidince tartıya çıktım. Tartı ibresi tam bir tur döndü ve sıfırı geçti…….

Emre Karanın Öncesi ve sonrası
Emre Karanın Öncesi ve sonrası

Emre Kara: “Tam 135 Kiloydum”

…..Yani tam 135 kiloydum. 18 yaşında genç bir adamın sahne hayali bir yana, önce sağlığına kavuşması ve görünümüne düzen vermesi lazım dedim. O an rejime başladım. 3 ay boyunca her gün yürüyüş, koşu ve evde spor yaptım. Sürekli müzik açıp dans ettim. Abur cubur yiyecekleri tamamen kestim. 3 ay sonra tartıldığımda 95 kiloydum. Sonra bir doktora gittim. Sağlıklı olduğumu ama bu zayıflamanın bir doktor kontrolünde gerçekleşmesi gerektiğini söyledi. O günden sonra zaman zaman biraz alıp versem de kilomu korumaya devam ettim.”

“Okulda Beni Tanımayan Arkadaşlarım Oldu”

“İnsanların kilo verdikten sonra tepkileri sorulduğunda herkesin çok şaşırdığını belirten Emre Kara: “Okula gittiğimde ameliyat olduğumu düşünenler bunun için iddiaya girenler oldu. Yüzüme bakıp sizi birine benzetiyorum diyip tanımayanlar bile vardı. Bir anda okulun en popüler çocuğu oldum. Bir gün herkes 15 dakikalığına ünlü olacak sözü var ya, onu yaşadım işte. Bir anda herkes gelip bana nasıl kilo vereceğini sormaya başladı. Bu işin uzmanı olmadığımı söyledim ve diyetisyen tavsiye ettim.”

Emre Kara: “Vücudumda Sarkmalar Oldu”

“Kısa zamanda kilo vermenin bazı dezavantajları oldu. Vücudumda oluşan hafif çatlaklar var. Bazı sarkmalar oldu. Spinning ve bootcamp gibi sporlarla vücudum daha iyi şekillendi. Dengeli beslenmek vücut dengesini ve kiloyu korumak için hissettiğim en iyi yöntemler. Jelibonu çok seviyorum. Bazen kaçamaklar yapıyorum. Fazla şekerli olduğundan vücut enerjisini de düşürüyor. Her şey kararında güzel.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler