Ana SayfaKimdirEmre Kara Kimdir?

İlgili Postlar

Emre Kara Kimdir?

Emre Kara Kimdir? Ünlü isimlerle yaptığı video röportajlar ile ön plana çıkan Emre Kara kaç yaşında? Emre Kara aslen nereli? Emre Kara hangi burç? Emre Kara biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde.

Emre Kara kaç yaşında? Emre Kara aslen nereli? Emre Kara hangi burç?

Emre Kara 11 Haziran 1991 – Ordu doğumlu. Gazeteci, mühendis ve fotoğrafçı olan Emre Kaya şu an 29 yaşında ve ikizler burcu.

Emre Kara Kimdir?

Kadir Has Üniversitesi – Bilgisayar Mühendisliği ve Berlin HTW Uluslararası İşletme eğitimlerini tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi’nde İşletme yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Mühendis olarak kurumsal kariyerine 2014 yılında Telekomünikasyon sektöründe başladı. Hala devam etmektedir.

Üniversite yıllarında DMC (Doğan Music Company) sanatçılarına albüm kapakları çekerek profesyonel fotoğrafçılığa başladı. Aynı yıllarda araba dergileri ve kadın dergilerinde kapak çekimi ve röportajlar yaparak gazeteciliğe adım attı. Funda Arar, Ferhat Göçer, Mustafa Ceceli, Ziynet Sali, İzzet Çapa, Wilma Elles, Betül Demir gibi isimlerle manşetlik röportajlar yaptı.

2017 yılında İrem Derici ile yaptığı “Estetikten sonra kadınlık oranım %99.9” başlıklı röportajı günlerce magazin basınının gündeminden inmedi. Bu başarının sonrasında 2019 yılından bugüne Milliyet’te Yaşam kategorisi köşe yazarlığı, 2020 yılında ses getiren Instagram canlı yayınları projesinde her gün Türkiye’nin ünlü isimleriyle röportajlar yapıyor. Özellikle Master Chef yarışmasında gönülleri fetheden Mehmet Şef ile yaptığı video röportaj ile ön plana çıkan Emre Kara röportaj serisine devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler