Ana SayfaKimdirDeniz Bayramoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Deniz Bayramoğlu Kimdir?

Tecrübeli haber spikeri Deniz Bayramoğlu kimdir? Deniz Bayramoğlu kaç yaşında? Deniz Bayramoğlu sunduğu haber programları? Deniz Bayramoğlu aslen nereli? Deniz Bayramoğlu hangi burç? Deniz Bayramoğlu hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Deniz Bayramoğlu Kaç Yaşında? Deniz Bayramoğlu Aslen Nereli? Deniz Bayramoğlu Hangi Burç?

Deniz Bayramoğlu, 1 Ocak 1975 yılında Malatya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Malatyalı olan başarılı haber spikeri Deniz Bayramoğlu, Oğlak burcudur.

Deniz Bayramoğlu Kimdir?

Deniz Bayramoğlu eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “İstanbul Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü”nü kazanarak İstanbul’a yerleşen Deniz Bayramoğlu,3 yılın sonunda gazeteci olmak için eğitimini yarıda bıraktı. 1997 senesinde bir İngiliz ekonomi gazetesi olan “Financial Times” ile ortak çıkan Liberal Bakış’ta borsa haberleri yapmaya başlayan Deniz Bayramoğlu, 6 ay sonra döneminin en önemli gazetelerinden biri olan “Yeni Yüzyıl”da borsa muhabirliği görevini üstlendi.

Bir süre sonra Sabah grubunun bu gazeteyi satmasından sonra aynı göreve Sabah Gazetesi çatısı altında devam eden Deniz Bayramoğlu 1990’lı yılların sonlarıyla 2000 yılı başlarında “Yeni Binyıl Gazetesi”nde ekonomi editörü ve finansal haber editörü olarak görev aldı. Ayrıca bu dönemde “Liberal Bakış” ve “Gündem Gazetesi”nde de de editörlük yapan Deniz Bayramoğlu CNN Türk’e katıldığı ilk dönemde borsa yorumcusu ekranlara geldi.

Sonralarında “İş Yemeği” isimli programı hazırlayıp sunan Deniz Bayramoğlu 2008-2009 yıllarında Pelin Çift ve Alp Özgen’le beraber “12-14 Güncel” adlı programı sundu. Ayrıca bu kanalda Parametre ve Güne Merhaba programlarının da sunuculuğunu da yapan Deniz Bayramoğlu, 2013 senesinde haber spikeri Ece Üner’le dünyaevine girdi.

2018 yılında Prof. Dr. Uğur Batı ile beraber “Üzgün İnsandan Özgür İnsana” isimli kitabı yayımlayan Deniz Bayramoğlu 11 Mayıs itibariyle Kanal D Ana Haber spikeri olarak ekranlara gelecek.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler