Ana SayfaÜnlülerİbrahim Büyükak'ın yeni reklam filmi!

İlgili Postlar

İbrahim Büyükak’ın yeni reklam filmi!

Başarılı komedyen İbrahim Büyükak yeni reklam filminin mutluluğunu yaşıyor. Ünlü bir alışveriş platformu ile anlaşan İbrahim Büyükak’ın yeni reklam filmi!

Komedi dalındaki başarısı ile tanınan ve rol aldığı komedi filmlerinde başarı sağlayan İbrahim Büyükak, yeni reklam çalışmasının heyecanını yaşıyor.

İbrahim Büyükak Kimdir?

İbrahim Büyükak’ın yeni reklam filmi!

Kullanıcılarına kısa süre içerisinde diledikleri siparişi ulaştıran online alışveriş sitesi, geçtiğimiz aylarda ünlü komedyen İbrahim Büyükak ile uzun dönemli reklam kampanyası için el sıkışmıştı. Reklam serisinin ikinci reklam videosu, pandemi döneminde Cansu’yu etkilemeye çalışan Necati’nin düştüğü durumu anlatıyor.

Sözü edilen kampanyanın reklamında İbrahim Büyükak’ın hayat verdiği Necati karakterinin hayalleri, Cansu’ya açılmak üzereyken alışveriş sitesi yüzünden suya düşüyor.

Serinin ikinci filminde  ise Necati’nin bütün dünyayı etkisi altına alan virüs salgını sebebi ile Cansu için kahramanlığa soyunuyor ve markete gitmeye karar veriyor.

Necati şoku üzerinden atmadan merdivenlerde beliren “Getir” kuryesi ile atışmalarını konu alan reklamda, platformun kullanıcılarının ve çalışanlarının sağlığını korumak için hayata geçirmiş olduğu “siparişi kapıya bırak” özelliğine de atıfta bulunuluyor.

Necati’nin düşmüş olduğu trajikomik durumların devamı ile süren seri, Getir’in virüs döneminde de kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştıran özelliklerini ters köşe yaparak izleyiciye aktarıyor.

Titrifikir ve 25 Film iş birliğiyle hazırlanan reklam kampanyasının yönetmen koltuğunda Ali Taner Baltacı oturuyor. Reklam kampanyasının ikinci filmi 20 Haziran itibariyle televizyon ve dijital platformlarda yerini alıyor.

İbrahim Büyükak Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler