Ana SayfaDedikoduMert Fırat İle Düğününe Gelmeyen Kayınpederi Önder Fırat İlk Defa Birarada!

İlgili Postlar

Mert Fırat İle Düğününe Gelmeyen Kayınpederi Önder Fırat İlk Defa Birarada!

Oyuncu İdil Fırat, evliliklerine izin vermediği gerekçesiyle düğün törenlerine katılmayan babası Önder Fırat ve Mert Fırat’ın ilk defa aynı pozda olduğu fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayarak Babalar Günü’nü kutladı. İşte Detaylar..

Mert Fırat Ve Eşi İdil Fırat Çiftinden Güzel Haber..

Mert Fırat İle Düğününe Gelmeyen Kayınpederi Önder Fırat İlk Defa Birarada!

Nisan aında ilk bebeklerinin  müjdesini veren ünlü ikiliden İdil Fırat, Instagram sayfasından babası Önder Fırat ve eşi Mert Fırat’ın yer aldığı bir pozu yayınladı. Babalar Günü’nü kutlayan İdil Fırat’ın bu paylaşımındaki en dikkat çeken detay ise evliliklerine karşı çıkan babasının eşi Mert Fırat ile yan yana olması oldu.

İlk Defa Aynı Karedeler

Kızı İdil Fırat’ın, ünlü oyuncu Mert Fırat ile nikahlanmasına karşı gelen ve düğün törenlerine katılmayan Önder Fırat, ilk defa damadı olan Mert Fırat ile aynı resimde görüntülendi. Geçen Şubat ayında evlenmelerine karşı gelen babası Önder Fırat ile aralarındaki buzları eritmişe benzeyen İdil Fırat, son paylaşımıyla her şeyin yoluna girdiğini gözler önüne serdi.

Önder Fırat ve Mert Fırat
Önder Fırat ve Mert Fırat

Mert Fırat: “Cennetteki Babaların da Babalar Gününü Kutlarım”

Çiçeği burnunda damat Mert Fırat, sevdikleriyle çektirdiği fotoğrafını “Başta babam ve dedemin, tüm babaların, dedelerin, baba yarısı amcaların, baba adaylarının ve cennetteki babaların babalar gününü kutlarım” mesajıyla sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü oyuncu ise eşi İdil Fırat’ın paylaşımına kalp emojileri ekleyerek destek verdi.

Önder Fırat Nişana Ve Düğüne Katılmamıştı!

İş insanı Önder Fırat, başarılı oyuncu Mert Fırat ile aniden evlilik kararı alan kızı İdil Fırat’ın ailesi arasında yapılan nişan törenine ve ihtişamlı düğün törenine katılmamıştı. İş adamını, bu kararından caydırmak  isteyen eski sevgilisi Sezen Aksu dahi araya girmiş fakat sonuç değişmemişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler