Ana SayfaÜnlülerEngin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman İle İlgili Açıklama Yaptı

İlgili Postlar

Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman İle İlgili Açıklama Yaptı

Popüler dizi Diriliş Ertuğrul’un bir devamı içeriğinde olan Kuruluş Osman’a Engin Altan Düzyatan’ın dahil olup olmayacağı merakla beklenirken en net açıklama kendisinden geldi. Yetenekli oyuncu neler neler söyledi? İşte Detaylar..

Engin Altan Düzyatan Yeni Belgesel İle Geliyor

Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman İle İlgili Açıklama Yaptı

Dizi Diriliş Ertuğrul’da ki Ertuğrul Gazi’ye can vererek beş sezondan bu yana yüksek performansıyla gönüllere taht kuran Engin Altan Düzyatan, seyirci kitlesini heyecanlandıracak açıklamalar yaptı. Sosyal medya platformunda bol bol dizi Kuruluş Osman’a dahil olacağı iddia edilen Engin Altan Düzyatan, ilk defa bu kadar net konuştu.

Engin Altan Düzyatan Kimdir?

Engin Altan Düzyatan: “Bir Karar Verilemiyor”

Oyuncu Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman ile ilgili şunları söyledi;

“Daha önceden planladığımız bir şey yok. O yüzden de şu anda tekrar oraya girdiğimde yaşım gerçekten çok yaşlı olmak zorunda. Bir aktör olarak bunu ne kadar uzun soluklu oynamak isterim, açıkçası bir karar verilemiyor. Bir şey yapamıyoruz. Çok da net konuşmadık hiçbir zaman. O yüzden şimdi öyle bir tasarrufum yok.”

Yeni Sürpriz Projelerle Ekrana Gelmek İstiyor

Dizi Diriliş Ertuğrul ile Türkiye’de olduğu kadar dünyada da tanınırlık kazanan başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan, yeni sürprizlerle seyircisinin karşısına çıkacağı anı beklediğini vurguladı ve Ertuğrul Gazi karakterinin de derin bir yaşam olduğunu ifade etti.

“Oynaması Çok Da Zor Değil”

Engin Altan Düzyatan, “Hepimizde olması gereken özellikleri sanki kendisinde barındırmış. Gerçekten her konuda adaletli, oynaması çok da zor değil. Biraz hissetseniz zaten oynayabileceğiniz bir rol. Çünkü iyi bir adam, her yönü ile eşit, adaletli olmaya çalışan birisi. Çok düz bir karakter. Oyuncuyu zorlayacak bir rol değil” sözlerini kaydetti.

Engin Altan Düzyatan’dan Kuruluş Osman Açıklaması!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler