Ana SayfaÜnlülerGökhan Özoğuz: "Romantizme Laf Etmek Cehalettir"

İlgili Postlar

Gökhan Özoğuz: “Romantizme Laf Etmek Cehalettir”

Ünlü Şarkıcı Gökhan Özoğuz, cadde üzerindeki bir merdivende sarmaş dolaş oturarak vakit geçiren aşıklara laf söyleyen gence kapat niteliğindeki cevabı ders oldu..Detaylar Habarimizde..

Gökhan Özoğuz’dan Dikkat Çeken Yunanistan Paylaşımı..

Gökhan Özoğuz: “Romantizme Laf Etmek Cehalettir”

Caddeden geçen bir motorlu kişi cadde üzerindeki merdivenlerde sarmak dolaş oturan ikiliye sözle müdahale etti. İşte bu anları kask kamerasına kaydeden motocu gençin aynı görüntüleri çok kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Motorcu gence ünlüler ilk tepki ise ünlü şarkıcı Gökhan Oğuz’dan geldi.

Gökhan Özoğuz Kimdir?

“Burası Türkiye Ayıp Denen Bir Şey Var”

Yolda Seyir halindeki motorcu, yolun kenarındaki merdivende sarmaş dolaş oturan ikilinin yanına giderek “Kardeşim ne yapıyorsun sen burada? Burası Türkiye ayıp denen bir şey var. Çoluk var çocuk var burada. Edep denen bir şey var” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

“Akla Bile Gelemeyecek Rezillikler Yapanlar Varken….”

Sosyal medya üzerinde çok kısa sürede yayılan videoyu Twitter hesabından yayınlayan Athena Grubu’nun ünlü solisti Gökhan Özoğuz, “Kimdir bu kişiler? Hangi hakla insanların yaşantılarına müdahale? Kapalı kapılar ardında, İnsanlıktan nasibini almamış, akla bile gelemeyecek rezillikler yapanlar varken, kimsenin kendi halinde yaşanan romantizmine laf etme hakkı yoktur. Korkunç bir cehalet ve bağnazlık” sözleriyle  çok sert çıktı..

İşte Gökhan Özoğuz’un Verdiği Kapak Cevabı;

Gökhan Özoğuz'un Verdiği Kapak Cevabı;
Gökhan Özoğuz’un Verdiği Kapak Cevabı;

Gökhan Özoğuz Can Yaman Hakkında Açıklama Yaptı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler