Ana SayfaDedikoduEngin Altan Düzyatan'dan Kuruluş Osman Açıklaması!

İlgili Postlar

Engin Altan Düzyatan’dan Kuruluş Osman Açıklaması!

Diriliş Eruğrul dizisiyle 5 sezon boyunca Ertuğrul karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan’ın yeniden Ertuğrul karakteriyle ekran karşısında olacağına dair iddialar vardı. Karakterin dizide ölmediği ve başrolünü Burak Özçivit’in oynadığı “Kuruluş Osman” dizisinde yeniden ekran karşısına geçeceği iddia edilen ünlü oyuncu iddialara son noktayı koydu. İşte Engin Altan Düzyatan’dan “Kuruluş Osman” açıklaması!

Diriliş Ertuğrul Efsane Oldu

Beş sene önce kariyerinde çıkış yaptığı dönemlerde “Diriliş Ertuğrul” dizisinde “Ertuğrul” karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan zaman içinde herkesi kendine hayran bıraktı. Bir oyuncu olarak gelişimini de izleme fırsatı bulduğumuz Düzyatan canladırdığı karakteri üzerine giyerek izleyicilere kendisini değil gerçekten “Ertuğrul” karakterini izleterek büyük bir övgü aldı.

Engin Altan Düzyatan’daki şaşırtan değişim

“Kurşun” Beklenen İlgiyi Görmedi

Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından Fox Tv ekranlarında yayınlanan “Kurşun” dizisiyle bambaşka bir rolle karşımıza çıkan Engin Altan Düzyatan, savcı karakteriyle de izleyenleri etkilemeyi başardı. İlk bölümüyle ciddi bir reyting oranı yakalayan dizinin ilerleyen bölümlerde aynı başarıyı devam ettirememesinin dizinin erken final yapmasına neden olduğu iddia ediliyor. Yeni başlayan bir dizinin reytiglerinin düşmesi normal olsa da, diziye yeniden ayağa kalkma fırsatının verilmemesinde etkili olan nedenin oyuncu kadrosuna ödenen bütçe olarak gösterildiği de söylentiler arasında.

Engin Altan Düzyatan Kimdir?

Engin Altan Düzyatan’dan Kuruluş Osman Açıklaması!

“Kuruluş Osman” dizisinde “Ertuğrul” karakteriyle yeniden ekran karşısına geçeceği iddia edilen Engin Altan Düzyatan, henüz böyle bir şeyin konuşulmadığının altını çizerek “Kuruluş Osman”ı izlediğini ve hem diziyi, hem de Burak Özçivit‘iç performansını çok beğendiğini açıkladı.

Burak Özçivit Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler