Ana SayfaÜnlülerTamer Karadağlı:Yakışıklısın Güzelsin Diye Oyuncu Olunmamalı!

İlgili Postlar

Tamer Karadağlı:Yakışıklısın Güzelsin Diye Oyuncu Olunmamalı!

Hülya Koçyiğit’in sunduğu ‘Film Gibi Hayatlar’ programına katılan Karadağlı, oyunculuk sektörüyle ilgili ve bu mesleğin nasıl yapılması gerektiği ile alakalı konuştu.

Seslendirme Yapan Kendini Ses Sanatçısı Olarak Görüyor!

‘Film Gibi Hayatlar’ programına katılan Karadağlı, “Önemli olan hayal kurmak ve gerçekleştirmek. Yakışıklısın, güzelsin diye oyuncu olunmamalı, baktığımızda bir filmde, bir dizide oynayan kendini oyuncu, bir filmde seslendirme yapan kendini seslendirme sanatçısı olarak görüyor. Bu da beyin ameliyatı izleyip ‘Ben yaparım’ demeye benziyor” ifadelerini kullandı.

tamer karadağlı arzu balkan

Seslendirdiğim Birçok İsim Oldu!

Oyuncu ayrıca, “Seslendirdiğim birçok isim oldu; Marlon Brando, Al Pacino, Jack Nicholson, Robert De Niro gibi ama sesim en çok neredeyse bütün filmlerini seslendirdiğim George Clooney’e yakıştı diyebilirim” dedi. Uzun yıllar “Çocuklar Duymasın”daki Haluk karakteriyle ekranda izleyici ile buluşan Karadağlı şunları söyledi: Karakter inandırıcı gelmezse diziyi sevdiremezsin, sinemada farklıdır, televizyonda süreklilik önemlidir. ‘Bu rol bana yapıştı’ demeyi şımarıklık olarak görüyorum” dedi ve ekledi: “Diziler tamamen reytinge bağlı, sanatsal hiçbir şey beklememeliyiz ama sinema başkadır, dizide sürekli sıradaki gelsin der.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler