Ana SayfaDedikoduKıvılcım Ural'ın Olay Yaratan Kaan Tangöze Açıklaması!

İlgili Postlar

Kıvılcım Ural’ın Olay Yaratan Kaan Tangöze Açıklaması!

Kaan Tangöze’nin eski eşi Seçkin Piriler ile yaşadığı tartışmadan sonra gündeme gelmeyen Kıvılcım Ural geçtiğimiz gün kendisi hakkında sorulan sorulara yanıt verdi. Kariyeri ve eşi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Ural gündeme damgasını vurdu. İşte Kıvılcım Ural’ın olay yaratan Kaan Tangöze açıklaması;

İki Kadın Bir Adam…

Bir kavgalı bir barışık bir evlilik sürdüren Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze 2017 senesinde yollarını ayırma kararı almışlardı. Aslında bu karar öyle sakince, olaysız bir şekilde de alınmamıştı. Kaan Tangöze’nin Kıvılcım Ural’la yasak aşk yaşaması gündemi kasıp kavurmuş ve çiftin evliliğine darbe vurmuştu. Tartışmaların sonu gelmemesi bir yana Tangöze’nin Ural ile bağını koparmaması sonunda çiftin olaylı bir şekilde boşanmasıyla sonuçlanmıştı.

Kıvılcım Ural’ın Tepkisi Ağır Oldu!

Birbirlerini Asla Sevmediler!

Aynı adama aşık olan Kıvılcım Ural ve Seçkin Piriler birbirlerinden hiçbir zaman hoşlanmadılar. Hatta öyle ki birbirlerine olan bu öfkeyle çevresindekiler içinde hayatı zor hale getirdiler. Hatırlarsanız Ural, Kaan Tangöze‘nin çocuklarına sırf Piriler’den olduğu için alışmakta zorlanmış ve Seçkin Piriler’de Ural’ın çocuklarından uzak olması için uzaklaştırma kararı çıkartmıştı.

Kaan Tangöze Kimdir?

Kıvılcım Ural’ın Olay Yaratan Kaan Tangöze Açıklaması!

Geçtiğimiz gün İpek Atacan’la bir röportaj yaparak kariyeri ve evliliği hakkında açıklamalar yapan Kıvılcım Ural “Kaan’ın varlığı hem iyi hem kötü. Sonuçta o bir üstat. Ondan fikir almak benim için büyük şans. Kötü etkilediği durum yok aslında.” diyerek oyunculuk hakkında “Çok cesaretim yok. Yapabilir miyim diye düşündüğüm oldu ama. Bir oyuncu koçuyla deneyebilirim. Yapamazsam utanırım, uyuyamam herhalde.” açıklamasını yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler