Ana SayfaÜnlülerKıvılcım Ural'ın Tepkisi Ağır Oldu!

İlgili Postlar

Kıvılcım Ural’ın Tepkisi Ağır Oldu!

Ünlü Müzisyen Kaan Tangöze’nin hamile eşi Kıvılcım Ural, verdiği bebek partisinin ardından çıkan haberler ateş püskürdü, detaylar Haberimizde..

Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural’ın En Mutlu Günü!

“Müthiş Bir Gün, Hepinizi Çok Seviyorum”

Duman grubunun ünlü solisti Kaan Tangöze ve bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Kıvılcam Ural, Kasım ayında İstanbul’da düzenlenen bir törenle evlenmişti. Ünlü solistin eşi Kıvılcım Ural, doğacak bebeği için baby shower partisi düzenledi. Kıvılcım Ural, pariye özel anlarıda Instagram hesabından takipçileri için yayınladı. Güzel anne adayı Ural, pek çok dostu ve ailesinin davetli olduğu partiden kareleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Kıvılcım Ural, katılanlara, “Müthiş bir gün, hepinizi çok seviyorum” sözleriyle teşekkür etti.

Kıvılcım Ural Ateş Püskürdü..

Kıvılcım Ural Instagram hesabından paylaştığı özel fotoğrafların sonrasında paylaşımları hakkında yapılan haberlere isyan etti. Baby shower günü için seçmiş olduğu pastanın sebepsiz yere eleştiri aldığını söyleyen Kıvılcım Ural, pasta tercihini Kaan Tangöze’nin mesleği üzerinden eleştiren haberlere çok sert tepki vererek içini döktü.

İşte Kıvılcım Ural’ın Tepki Gösterdiği O Paylaşımları;

Kaan Tangöze Kimdir?

Kıvılcım Ural Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler