Ana SayfaDizilerÇarpışma 6.Bölüm 2. Fragman Yayınlandı Aylin Veli'nin Hayatını Kurtarıyor!

İlgili Postlar

Çarpışma 6.Bölüm 2. Fragman Yayınlandı Aylin Veli’nin Hayatını Kurtarıyor!

Show TV ekranlarında perşembe günleri yayınlanan sevilen dizi başrollerini, Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylak, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz’ın paylaştığı ‘Çarpışma’ dizisinin merakla beklenen 6. Bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Çarpışma 6.Bölüm 2. Fragman yayınlandı Aylin Veli’nin Hayatını Kurtarıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Çarpışma 6.Bölüm 2. Fragman yayınlandı!

Show TV ekranlarında perşembe günleri yayınlanan sevilen dizi başrollerini, Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylak, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz‘ın paylaştığı ‘Çarpışma’ dizisinin merakla beklenen 6. Bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Çarpışma 6.Bölüm 2. Fragman yayınlandı Aylin Veli’nin Hayatını Kurtarıyor.

Çarpışma dizisinin 6. bölüm 2. fragman yayınlandı. 27 Aralık Perşembe günü ekrana gelecek olan yeni bölümde, Zeynep ‘in kızını kaçıran Veli’nin hayatını, kaçırılan küçük kız Aylin kurtarıyor. Veli’nin ilaçlarını içemeden krize girip  yere yığıldığı anda ilaçlarını, Zeynep’in kızı Aylin küçücük yüreğiyle kendisini kaçıran Veli’ye yardım ediyor ve onun hayatını kurtarıyor. Küçük Kız Aylin, “geçecek, iyileşeceksin, sonra birlikte anneme gideceğiz” yakarışları izleyenlerin yüreğini dağlıyor.

Çarpışma dizinin 5. bölümünde neler olmuştu!

Zeynep kızını görmek için her şeyi göze alarak kaçtı ve kızını görmeyi başardı ve Veli Zeynep’i rehin aldı. Veli’nin Galip’i getir kızını al teklifinden sonra, kocasını getirecek bir plan hazırlayan Zeynep, Galip’i etkileyerek Türkiye’ye gelmesini sağladı. Kerem’in bütün itirazlarına rağmen Cemre, Kerem’in yanından ayrılmadı. Cemil Yakup’un yardımı ile Kerem’i tuzağa düşürüp Cemre’yi  rehin alıyor ve silahını başına dayadı.

Kadir Adalı için hayatta daha kaybedecek bir şeyi olmadığı için, yetiştirme yurdunda beraber büyüdüğü, aşık olduğu unutamadığı Zeynep’e yardım ediyor. Sevdikleri üzerinden saldırmaya devam eden Veli, yeni bir atak yaptı ve Aslı’nın Adli Tıp emanetinde tutulan küpelerinin Kadir Adalı’nın eline geçmesini sağladı. Veli’nin bu hamlesi Komiser Kadir’i deliye çevirdi. Beyninden vurulmuşa dönen Kemal Komiser, ortalığı birbirine kattı. Öfkesi büyüyen Adalı, Veliyi  ve ilk adımını Türkiye’ye geri dönen Galip’i yakalayarak attı. Veli’nin tehditlerine rağmen Zeynep de Kadir’in yanında yer aldı. Kadir’in ‘Çok güzel bir oyun kuracağız, ama bu sefer ben kazanacağım’ sözleri ise,Kadir Adalı ve Veli savaşında artık yeni bir sayfa açılacağının ilanı oluyor.

Onur Saylak kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler