Ana SayfaÜnlülerSeyfi Dursunoğlu'nun Son Yolculuğuna Uğurlanacağı Tarih Belli Oldu..

İlgili Postlar

Seyfi Dursunoğlu’nun Son Yolculuğuna Uğurlanacağı Tarih Belli Oldu..

Huysuz Virjin tiplemesiyle 40 yıla aşkın bir süredir göz önünde olan sanatçı Seyfi Dursunoğlu’nun ani ölümü sanat camiasını yasa boğdu…  17 Temmuz’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta sanatçı’nın son yolculuğuna uğurlanacağı tarih belli oldu. İşte Detaylar..

Seyfi Dursunoğlu’nun Ölüm Sebebi Ortaya Çıktı!..

Seyfi Dursunoğlu’nun Son Yolculuğuna Uğurlanacağı Tarih Belli Oldu..

Huysuz Virjin tiplemesiyle 40 yıldır 7’den 70’e tanınan sunucu ve şarkıcı Seyfi Dursunoğlu, 20 Temmuz’da Zincirlikuyu Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının sonrasında Zincirlikuyu Mezarlığı’na ebeni istirhatine uğurlanıcak. Seyfi Dursunoğlu, 17 Temmuz’da öğle sonrası 87 yaşlarında, tedavi gördüğü özel bir hastanede hayata veda etmişti..

Seyfi Dursunoğlu Kimdir?

Huysuz Virjin Lakabı Nereden Geliyor?

Usta sanatçı Huysuz Virjin tiplemesine 40 yıldır can veren usta sanatçı Seyfi Dursunoğlu, Huysuz Virjin’in ortaya çıkışını şu ifadelerle anlamıştı: “Virjin’ adını ünlü kantocu ‘Minyon Virjin’den aldım. Ramazan eğlencesini yönetirken bana “Ay ne huysuzsun hiçbir şey beğenmiyorsun” diyorlardı. Çalıştığım arkadaşlar “Virjin’in başına ‘Huysuz’ koy” dediler, böylece “Huysuz Virjin” oldum…”

Seyfi Dursunoğlu: “Üzüldüm Ve Kırıldım”

Seyfi Dursunoğlu daha önceki dönemlerde yaptığı bir röportajında, mirasıyla ilgili; “40 yıldır çalışıyorum. 40 yıllık birikimimi bildiğiniz gibi Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışlayacağımı açıklamıştım. Ancak bir şey oldu ve bundan vazgeçtim. Vakıf yetkilileri bir gün beni aradı ve Alâeddin Yavaşça için bir gece düzenlediklerini, o geceyi sunmamı istediler. Bunun karşılığında da bana bir şilt vereceklerini belirttiler. Sonra düşündüm. Ben de bir sanatçıyım. Neden bana bir gece yapılıp da şilt verilmiyor da başkasının adına yapılan bir gecede veriliyor dedim. Üzüldüm ve kırıldım tabii ki. O zamana kadar kendilerine bağışta bulunmuştum. Ama şimdi mirasımı Türkan Saylan’ın Derneği (ÇYDD) ‘ne bırakmaya karar verdim” açıklamasını gerçekleştirmişdi..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler