Ana SayfaDedikoduBarış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı Kameralara Yansıdı!

İlgili Postlar

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı Kameralara Yansıdı!

Sunuculuğunu  Yılmaz Erdoğan ‘nın üstlendi Kanal D ekranlarında yayınlanan “Ödül Senin” adlı programda Beşiktaş’ ın “Bırakmam Seni “kapsamındaki kampanyasına destek için birçok tanınmış isim bir araya gelirken, geceye koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Survivor 2020  yarışmasındaki başarılı performansı ile dikkat çeken ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı  damgasını vurmuştu. Barış Murat Yağcı fan grubu olan BMYFC  145.000 TL’lik bağışı ile yok böyle sevgi, yok böyle  fan club  dedirtti.

Survivor Barış’dan Evrim’e Olay Sözler!

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı Kameralara Yansıdı!

Aşk mı Yaşıyor?

 

Survivor 2020 yarışmacıları Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı’nın birlikte yer aldıkları kareler sosyal medyada paylaşıldı. İkilinin samimi halleri “Aşk mı yaşıyorlar?” sorusunu akıllara getirdi. Öncekilerde Kanal D’ de yayınlanan “Ödül Senin” programının sosyal medyada  aynı anda Reyting’de zirveye yerleşirken  Hülya Avşar ve Yılmaz Erdoğan ‘nın, Barış’ a “Senin fanların neymiş öyle, canavar gibiler” ifadelerini kullanmaları  sosyal medyada büyük yanki uyandırdı.

Survivor 2020 yarışmacıları Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı, önceki gün Çeşme’de hayranları tarafından görüntülendi. Çiftin birlikte yer aldıkları kareler sosyal medyada paylaşıldı. Bu görüntülerin ardından ikilinin aşk yaşayıp, yaşamadığı merak konusu oldu. Çift, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı Kameralara Yansıdı!
Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı Kameralara Yansıdı!

Barış Murat Yağcı kimdir?

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı Kameralara Yansıdı!

Sunuculuğunu  Yılmaz Erdoğan ‘nın üstlendi Kanal D ekranlarında yayınlanan “Ödül Senin” adlı programda Beşiktaş’ ın “Bırakmam Seni “kapsamındaki kampanyasına destek için birçok tanınmış isim bir araya gelirken, geceye koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Survivor 2020  yarışmasındaki başarılı performansı ile dikkat çeken ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı  damgasını vurmuştu. Barış Murat Yağcı fan grubu olan BMYFC  145.000 TL’lik bağışı ile yok böyle sevgi, yok böyle  fan club  dedirtti. Survivor 2020 yarışmacıları Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı, önceki gün Çeşme’de hayranları tarafından görüntülendi. Çiftin birlikte yer aldıkları kareler sosyal medyada paylaşıldı. Bu görüntülerin ardından ikilinin aşk yaşayıp, yaşamadığı merak konusu oldu. Çift, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

145.000 Tl'lik Barış Murat Yağcı Sevgisi

Hülya Avşar kimdir?          Yılmaz Erdoğan kimdir?

Survivor Barış Murat Yağcı Duygusal Hayat Hikayesini Anlattı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler