Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen, Aile Hayatıyla İlgili Samimi Açıklamaları!

İlgili Postlar

Gülben Ergen, Aile Hayatıyla İlgili Samimi Açıklamaları!

Türk Televizyonlarının arka planında başarılı işlere imza atan, aslında Türkiye’de jüri üyesi olarak tanınan Armağan Çağlayan’ın ‘Gör Beni’ adlı YouTube projesinin bu seferki konuğu ünlü sanatçı Gülben Ergen olmıştu. Gülben Ergen ‘in aile hayatıyla ilgili samimi açıklamaları!

Gülben Ergen: “Taşıyamadığım Çok Gücüme Giden Bir Acı….”

Gülben Ergen:”Servetim çocuklarım”

Bu yaz Günay Restoran Bodrum sahnesi öncesinde Şeyda Coşkun ile sıkı bir diyete başlayan bir yandan detoks yapıp, her sabah yürüyüş yapan Gülben Ergen yenilenmiş repertuvarıyla sahnesiyle olduğu kadar görüntüsüyle de bu yazın en çok konuşulan ve en iddialı ismi olacatı. Oyuncu ve şarkıcı Gülben Ergen, aile hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Ergen, “Hayattaki en büyük servetim çocuklarım. Onlar benim elim, kolum, bedenimin bir parçası” dedi.

Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan ile evliliğinden dünyaya gelen oğulları Atlas, Ares ve Güney ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Gülben Ergen;

Gülben Ergen 40'da!
Gülben Ergen 40’da!

“Hayattaki en büyük servetim çocuklarım. Onlar benim elim, kolum, bedenimin bir parçası. “Aman imajım şöyle görünür, böyle olur” diye kendimi saçma sapan şekilde kısıtlamıyorum.

‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin başkanıyım. 40 anaokulu açmışız ve her gittiğim programda, röportajda çocuklardan bahsetmemem mümkün değil.”

Gülben Ergen kimdir?

Gülben Ergen, Aile Hayatıyla İlgili Samimi Açıklamaları!

Oyuncu ve şarkıcı Gülben Ergen, aile hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Ergen, “Hayattaki en büyük servetim çocuklarım. Onlar benim elim, kolum, bedenimin bir parçası” dedi. Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan ile evliliğinden dünyaya gelen oğulları Atlas, Ares ve Güney ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Gülben Ergen, “Hayattaki en büyük servetim çocuklarım. Onlar benim elim, kolum, bedenimin bir parçası. “Aman imajım şöyle görünür, böyle olur” diye kendimi saçma sapan şekilde kısıtlamıyorum.

‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin başkanıyım. 40 anaokulu açmışız ve her gittiğim programda, röportajda çocuklardan bahsetmemem mümkün değil.”

Öte yandan 47 yaşındaki şarkıcı, Mustafa Erdoğan ile 8 yıl süren evliliğini 2012 yılında sonlandırmıştı. Geçtiğimiz günlerde sahte hesaba geçmeyi unutan şarkıcı Gülben Ergen, kendi profilinden fotoğrafına “Can kadın” yorumunu yapınca alay konusu olmuştu.  Durumu fark eden takipçileri Ergen’e, “İnsan kendini sevmeli tabi”, “Hiç bozuntuya vermiyorsun” ve “Fake (sahte) hesaptan yazacaktın sanırım” şeklinde yorumlar yapmıştı.

Gülben Ergen’in Fiziği
Gülben Ergen’in Fiziği

Gülben Ergen’in Müthiş Fiziği!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler