Ana SayfaÜnlülerBerk Oktay'dan Aşk Dolu Paylaşım: "Kadınım"

İlgili Postlar

Berk Oktay’dan Aşk Dolu Paylaşım: “Kadınım”

Yakışıklı oyuncu Berk Oktay, meslektaşı olan sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ile bir pozunu sosyal medya sayfasından yayınlayarak aşk dolu bir paylaşım ile takipçilerini şaşırttı. Berk Oktay’ın, “Kadınım” ifadesini eklediği bu paylaşım çok sayıda beğeni ve yorum aldı.. İşte Detaylar..

Berk Oktay Çıplak Fotoğraflarını İfşaladığını İddia Ettiği Eşinden Boşandı

Berk Oktay’dan Aşk Dolu Paylaşım: “Kadınım”

Geçtiğimiz Şubat’da avukat eşi Merve Şarapçıoğlu’ndan boşanan ve yepyeni bir aşka yelken açan  Berk Oktay, oyuncu sevgilisi Çağrı Atiksoy ile bir fotoğrafını sosyal medya sayfasından takipçileri için paylaştı.

Geçtiğimiz haftalarda şarkıcı Merve Özbey’in evinde verdiği doğum günü partisinde yakınlaşan ünlü oyuncular Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy’un samimi arkadaşlıkları çok kısa bir sürede aşka dönüştü.

Berk Oktay kimdir?

Yakışıklı oyuncunun “Kadınım” mesajıyla yayınladığı bu paylaşıma 46 binden fazla beğeni yağdı..

“Özbey’in Doğum Günü Bizi Buluşturdu..”

Ünlü İkili, geçtiğimiz haftalarda magazin gazetecilerinin  “Nasıl tanıştınız?” şeklindeki yönelttiği soruya “Her şey çok yeni. Enerjimiz güzel. Merve Özbey’in doğum günü bizi tekrar buluşturdu. Mutluyuz” cevanını vermişlerdi.

“Duygularımızı Saklamadık”

Magazincilerin, “İlk adımı kim attı?” sorusuna ünlü çiftten oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, “Karşılıklı oldu” yanıtını vermişti. Yıldız Çağrı  Atiksoy, “Arkadaşımızın doğum gününde bir araya geldik. Duygularımızı birbirimizden saklama gereği de duymadık” ifadeleriyle bir açıklama yapmıştı..

Berk Oktay’ın Uygunsuz Fotoğrafları Davalık Mı Oldu?

İşte Berk Oktay’dan Aşk Dolu “Kadınım” Paylaşım

Berk Oktay'dan Aşk Dolu "Kadınım" Paylaşım
Berk Oktay’dan Aşk Dolu “Kadınım” Paylaşım

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler