Ana SayfaÜnlülerEser Yenenler’den Bomba Açıklama: "Komediyi Bırakacağım"

İlgili Postlar

Eser Yenenler’den Bomba Açıklama: “Komediyi Bırakacağım”

Eser Yenenler’den Bomba niteliğinde bir açıklama geldi. En son dönemlerde Kilo vermeye karar verdiğini takipçilerine açıklayan Eser Yenenler, sosyal medya hesabından “Komediyi Bırakacağım” diyerek  hayranlarını şaşkına uğrattı..İşte Detaylar..

Eser Yenenler Nasıl Kilo Verdi?

Eser Yenenler’den Bomba Açıklama: “Komediyi Bırakacağım”

Usta oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile herkesi şaşkına uğrattı. Daha öncesinde kilo vermeyi istediğini takipçilerine açıklayan Eser Yenerler, Youtube kanalında bir video yayınlayarak 90 gün sürecek bir spor ve diyet programına başladığını belirtmişti. Eser Yenenler’den Bomba Açıklama: “Komediyi Bırakacağım”, dedi..

Takipçileriyle Soru Cevap Yaptı…

Sıkı bir diyete başlayan ve açtığı Youtube kanalı üzerinden zayıflama dönemine dair paylaşımlar yapanda usta oyuncu Eser Yenenler, sosyal medya takipçileriyle soru cevap yaptı. Hiç bir cerrahi müdahaleye gerek duymadan kilo vermek isteyen ve bu programında altıncı haftasına giren Eser Yenenler, sevenlerinin yönelttikleri soruları büyük bir saimiyetle cevaplarken, özelliklede kendisine sorulan esprili soruları da paylaştı.

Eser Yenenler kimdir?

Hayranından gelen “Zayıflayınca komikliğin de gitmez değil mi?” biçimindeki gelen soruya, “Zayıflayınca komediyi bırakacağım” şeklinde esprili cevabı şoka soktu.

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler Ev Arayışını Bitirdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler