Ana SayfaÜnlülerEser Yenenler Nasıl Kilo Verdi?

İlgili Postlar

Eser Yenenler Nasıl Kilo Verdi?

Bir süredir diyette olduğu bilinen Eser Yenenler geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından kilosunu paylaşan bir fotoğraf attı. Bir haftada üç kilo vermeyi başaran ünlü oyuncunun uyguladığı diyet merak konusu oldu. İşte akıllara takılan “Eser Yenenler nasıl kilo verdi?” sorunun yanıtı;

Eser Yenenler Diyete Başladı

Bir süredir kilo vermeyi planlayan ve bu planından arada sırada bahseden Eser Yenenler harekete geçti. Daha öncesinde birkaç farklı diyet programı bırakarak yağ kaybı açısından pek de istediği sonuçları alamayan ünlü oyuncunun yeni programı 1 haftada 3 kilo vermesini sağladı.

Berfu Yenenler, Eşi Eser Yenenler’e Güzel Açıklamalarda Bulundu!

Eser Yenenlerden Zayıflama Açıklaması

Kilo vermek için oldukça heyecanlı olduğunu belirten ünlü sunucu “Şişman mizahının odağındaki Eser, zayıflıyor artık. Çağatay Ulusoy kilo almış da bana benzemiş de… Bu güzel bir şey. Ülkede bir Çağatay Ulusoy boşluğu var. O ben olurum, heyecanlıyım.” dedi.

Eser Yenenler Nasıl Kilo Verdi?

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ünlü oyuncu ve sunucu Eser Yenenler herkesi şaşırttı. Kilo vermeye karar verdiğini açıklayan Yenenler yeni beslenme programından YouTube’da bahsetti.. YouTube kanalında yayımladığı bir video ile 90 gün sürecek düzenli diyet ve spor programına başladığını söyleyen Eser Yenenler ayrıca bir haftada 3 kilo vererek 137’den 134 kiloya düştü. Henüz beslenme planını açıklamayan ünlü oyuncunun uyguladığı diyet programı merak ediliyor.

Eser Yenenler Kimdir?

Eser Yenenler 3 Kilo Verdi
Eser Yenenler 3 Kilo Verdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler