Ana SayfaÜnlülerOzan Güven'in Şiddet Uyguladığı Deniz Bulutsuz'un Kaçış Anı!

İlgili Postlar

Ozan Güven’in Şiddet Uyguladığı Deniz Bulutsuz’un Kaçış Anı!

Oyuncu Ozan Güven’den şiddet gören Deniz Bulutsuz hakkında yeni haberler çıktı. Ozan Güven’in Şiddet Uyguladığı Deniz Bulutsuz’un Kaçış Anı!

Ozan Güven tarafından şiddete maruz kalan Deniz Bulutsuz’un çıplak ayakla kaçış anı kameralara yansıdı. 13.5 yıl hapsi istenen Ozan Güven’in sebep olduğu olay anına ait görüntüler şok etkisi yarattı.

Ozan Güven’e 13.5 yıl Hapis Şoku!

Ozan Güven kimdir?

Deniz Bulutsuz Kimdir?

Ozan Güven’in Şiddet Uyguladığı Deniz Bulutsuz’un Kaçış Anı!

Şiddet haberleri ile gündeme gelen oyuncu Ozan Güven, 21 Ocak tarihinde mahkeme karşısına çıkacak. Olay sonrasına dair bazı görüntüler ortaya çıktı. Şiddete maruz kalan Deniz Bulutsuz’un saat 03.38’de sokakta çıplak ayak bir şekilde hızlı hızlı yürüdüğü görüntüler ortaya çıktı.

ŞOFÖRÜ DE KADRAJA GİRİYOR

Görüntülerin devamında ise 03.40 gibi Ozan Güven’in şoförü görüntüye giriyor. Söz konusu görüntülerin Deniz Bulutsuz’un darp edildiği geceye ait olduğu belirtiliyor.

Deniz Bulutsuz’un kaçtığı ana ait olan görüntülerin devamında Ozan Güven’in şoförü de kadrajda beliriyor. Buna ek olarak Güven’in daha önce belirttiği benzinliğin kamera kayıtları da incelendi. Güven’e ait aracı kullanan şoförünün marketten alışveriş yaptığı saptanırken, Bulutsuz’un aracın içinde olup olmadığı tespit edilemiyor.

Ozan Güven Instagram

Deniz Bulutsuz Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler