Ana SayfaÜnlülerReha Özcan'dan Ozan Güven için Sert Açıklamalar!

İlgili Postlar

Reha Özcan’dan Ozan Güven için Sert Açıklamalar!

Reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca rolüne hayat veren Reha Özcan’dan Ozan Güven için Sert Açıklamalar!

Kız arkadaşına uyguladığı şiddetin yankıları süren Ozan Güven hakkında ünlü isimler açıklamada bulunuyor. Aynı dizide rol aldığı arkadaşlarının ardından, senaristler tarafından da eleştirilen Ozan Güven hakkında Reha Özcan’dan sert açıklamalar geldi.

Ozan Güven Skandalı Sonrası Senaristler Kadına Şiddete Karşı Bildiri Yayımladı

Reha Özcan Kimdir?

Ozan Güven Kimdir?

Reha Özcan’dan Ozan Güven için Sert Açıklamalar!

Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca karakteri ile beğenileri toplayan Reha Özcan, kendisine yöneltilen Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz hakkında çıkan haberler hakkındaki soruyu yanıtladı.

Özcan, soruyu Ozan Güven üzerinden değerlendirmek istemedi fakat söylediği sözlerden bir oyuncunun uyguladığı şiddetin daha da vahim bir durum olduğunu belirttiği ve meslektaşına gönderme yaptığı düşünüldü.

Her türlü şiddete karşı olduğunu dile getiren Reha Özcan’ın açıklamaları şu şekilde oldu:

Kişiler üzerinden konuşmayalım. Bu ülkede şiddet diye bir olgu var. Bu kadına, erkeğin erkeğe, polisin vatandaşına, vatandaşın vatandaşına uyguladığı şiddet olarak bakmamız gerekiyor. Bir oyuncunun kas ve duygu kontrolü içinde yapmış olduğu bir iştir oyunculuk. Eğer bunu geçiyorsa oyuncu değildir. Meşhur olabilirler, oyuncu değildir. Benim için kadına şiddet uygulayan kişi adam değildir.

Reha Özcan Instagram

Ozan Güven Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler