Ana SayfaDedikoduTuvana Türkay'la Selçuk Yöntem Sevgili Mi?

İlgili Postlar

Tuvana Türkay’la Selçuk Yöntem Sevgili Mi?

Tuvana Türkay’la Selçuk Yöntem sevgili mi? Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sosyal medya gündemine bomba gibi düşen Tuvana Türkay’ın Selçuk Yöntem’le ilişkisi olduğu iddia ediliyor. Aralarında 33 yaş fark olan ikili hakkında ortaya atılan ilişki iddiaları güçleniyor.

Sosyal Medyaya Bomba Gibi Düştü

Tuvana Türkay ve Selçuk Yöntem
Tuvana Türkay ve Selçuk Yöntem

Geçtiğimiz günlerde 67 yaşına basan Selçuk Yöntem’in doğum gününü samimi bir dille kutlayan Tuvana Türkay, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafın altına “Senin hayat sınıfında tekrara düşmeliyim. Tekrar tekrar okumalıyım bütün kalbinden geçenleri. Hiç ilerlemiyor gibi görünen bir yol olmalısın sen, her cümlenle etrafını çiçeklendirdiğin… Hiçbir cümlemizin, hissimizin boşluğa düşmediği, gülüşümüzün eksilmediği güzel günlere, nice yaşlara…” notunu düştü.

Tuvana Türkay’dan Selçuk Yöntem’e Doğum günü Kutlaması

Dikkatleri Üzerine Çekti

Paylaşımdan kısa bir süre sonra sosyal medyada tepkileri üzerine toplayan Tuvana Türkay, Selçuk Yöntem’le sevgili oldukları iddialarına herhangi bir açıklama yapmadı. İlişki haberlerinden birkaç saat sonra fotoğrafı sosyal medya hesabından kaldıran Türkay dikkatleri iyice üzerine çekerek iddiaların güçlenmesine neden oldu.

Tuvana Türkay Kimdir?

Tuvana Türkay’la Selçuk Yöntem Sevgili Mi?

Tuvana Türkay’ın magazin dünyasına bomba gibi düşen paylaşımı sosyal medyada mizah ve eleştiri konusu oldu. O Çok merak edilen sorunun yanıtı ise dün Selçuk Yöntem‘den geldi.  Cihangir’deki bir mekanda kutlama yapan Yöntem’i, Okan Bayülgen, Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ gibi yakın arkadaşları yalnız bırakmadı.  Tuvana Türkay sorularından kaçmayan ünlü oyuncu ilişki sorularını  “Arkadaşlar hepsi benim kardeşim, lütfen yanlış şeyler yazmayın” sözleriyle yanıtladı.

Selçuk Yöntem Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler