Ana SayfaÜnlülerTuvana Türkay'dan Selçuk Yöntem'e Doğum günü Kutlaması

İlgili Postlar

Tuvana Türkay’dan Selçuk Yöntem’e Doğum günü Kutlaması

Başarılı oyuncu ve sunucu Selçuk Yöntem’in yaş günü için Tuvana Türkay paylaşımda bulundu. Tuvana Türkay’dan Selçuk Yöntem’e Doğum günü Kutlaması

Güzel oyuncu Tuvana Türkay, sosyal medya hesabından kendisi gibi oyuncu olan ve bir dönem “Kim Milyoner Olmak İster” isimli programın sunuculuğunu üstlenen Selçuk Yöntem’in doğum gününü kutladı. Güzel oyuncunun samimi bir fotoğraf ve manidar bir yazı ile yaptığı paylaşım sonrası aşk dedikoduları ortaya çıktı.

Tuvana Türkay Kimdir?

Selçuk Yöntem Kimdir?

Tuvana Türkay’dan Selçuk Yöntem’e Doğum günü Kutlaması

Güzel oyuncu Tuvana Türkay, kendisi gibi oyuncu olan ve Kenan Işık ile ünlenen “Kim Milyoner Olmak İster” isimli programında bir dönem de sunuculuk yapan Selçuk Yöntem’in yeni yaşını sosyal medya üzerinden kutladı.

67 yaşına basan Selçuk Yöntem’in doğum gününü samimi bir dille kutlayan Tuvana Türkay, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

Senin hayat sınıfında tekrara düşmeliyim. Tekrar tekrar okumalıyım bütün kalbinden geçenleri. Hiç ilerlemiyor gibi görünen bir yol olmalısın sen, her cümlenle etrafını çiçeklendirdiğin… Hiçbir cümlemizin, hissimizin boşluğa düşmediği, gülüşümüzün eksilmediği güzel günlere, nice yaşlara…

Güzel oyuncu kısa bir süre sonra paylaşımını kaldırdı. Paylaşımı kaldırması dikkat çekici bir ayrıntı olmuş oldu.

Selçuk Yöntem Instagram

Tuvana Türkay Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler