Ana SayfaDedikoduCedi Osman ve Ebru Şahin Yakalandı

İlgili Postlar

Cedi Osman ve Ebru Şahin Yakalandı

Bir süredir birlikte olduğu iddialarıyla gündemde olan Cedi Osman ve Ebru Şahin yakalandı. İlişki iddialarını yalanlayan çiftin birlikte görüntülenmesi gündeme damgasını vurdu. İşte Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın o görüntüleri;

Ebru Şahin ve Cedi Osman Birlikte Mi?

Hercai dizisinin parlayan yıldızlarından olan güzel oyuncu Ebru Şahin’in gönlünü Cedi Osman’a kaptırdığı iddia ediliyordu. Bir süredir birlikte olduğu iddia edilen ikilinin birbirlerini sosyal medya hesaplarından takip etmesi ve gönderilerine yaptıkları beğenilerde dikkatlerden kaçmamıştı.

Ebru Şahin’in Nefes Kesen Bikinili Pozları..

Aşkı Yalanladırlar

İddialara göre Ebru Şahin, tatil için gittiği Alaçatı’da NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyerek, ülkemizi gururlandıran milli basketbolcu Cedi Osman’la yeni bir aşka yelken açtı. Kulislerde bir haftadır tatil yapan ve görüntü vermemek için gazetecilerden köşe bucak kaçan çiftin, ortak arkadaşları sayesinde tanıştığı söylentileri dolaşıyordu. İlişki iddialarında açıklama yapan ikili ise aralarında böyle bir ilişki olmadığını açıklamışlardı.

Cedi Osman ve Ebru Şahin Yakalandı

Ebru Şahin ve Cedi Osman
Ebru Şahin ve Cedi Osman

Bir süredir birlikte olduğu iddia edilen Ebru Şahin ve Cedi Osman Alaçatı’da kameralardan kaçmayı başaramadı. Hacımemiş’te bulunan ünlü mekandan birine giden çift geç saatlere kadar arkadaşlarıylaeğlendi. Mekan çıkışında objektiflere yakalanan ikili mekanı aynı araçla terk etti. İddialara göre çift yakalanmamak için aracın mekana sıfır yanaşmasını istedi ancak kapıda muhabirlerle karşılaştı. Çift basının sorularına hiçbir yanıt vermese de Cedi Osman araca binince muhabirlere el salladı.

Ebru Şahin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler