Ana SayfaDedikoduEbru Şahin'in Nefes Kesen Bikinili Pozları..

İlgili Postlar

Ebru Şahin’in Nefes Kesen Bikinili Pozları..

Fenomen dizi Hercai’deki Reyyan karakterine can veren güzel oyuncu Ebru Şahin, yaz tatilinde çekilen bikinili fotoğraflarını sosyal medya sayfasından  yayınladı. Güzel oyuncunun cesur paylaşımlarına yüzlerce yorum ve beğeni yağdı. İşte Detaylar..

Oğuzhan Koç’tan Beklenen Ebru Şahin Açıklaması Geldi!

Ebru Şahin’in Nefes Kesen Bikinili Pozları..

ATV televizyonlarında sevilerek izlenen Hercai adlı dizide hayat verdiği Reyyan karakteriyle izleyicisinin gönlünde taht kuran Ebru Şahin,  yaz tatilinden karelerini takipçileri için yayınlamayı ihmal etmedi.

Ebru Şahin: “Summer”

Instagram üzerinde 2,9 milyon hayranı olan Ebru Şahin, bikinili fotoğraflarını sevenlerinin beğenisine sundu. Başarılı oyuncunun “Summer” etiketiyle yayınladığı paylaşıma 360 binin üzerinde yorum ve beğeni yağdı..

İşte Ebru Şahin’in Nefes Kesen Bikinili Pozları;

Ebru Şahin'in Nefes Kesen Bikinili Pozları
Ebru Şahin’in Nefes Kesen Bikinili Pozları
Ebru Şahin'in Nefes Kesen Bikinili Pozları
Ebru Şahin’in Nefes Kesen Bikinili Pozları

Ebru Şahin kimdir?

Cedi Osman İle Aşk Yaşadığı İddialarını Yalanlamıştı..

NBA basketbol takımında Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman ile aşk yaşadığı öne sürülen ünlü oyuncu Ebru Şahin, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya sayfasından konuyla alakalı bir açıklama yaparak aşk iddialarını yalanlamıştı.

Ebru Şahin; “Benim Rüzgarım O Kadar Sert Esmiyor”

Ebru Şahin; “Aynı akşam aynı yerde iki farklı kişiyle baş başa yemek yemiş, iki ayrı aşka yelken açmışım size göre ama benim rüzgarım o kadar sert esmiyor. Yaptığınız habere mi mesleğinize mi kendinize mi saygınız yok bilmiyorum. Doğru haber yapmanız gerektiğinde işini kaliteyle yapan habercilerimizin zaten haberi olur. Hava sıcak tabii araştırmak yerine boş haber yapmak daha kolay siz de haklısınız ama ayıp.” ifadelerini kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler