Ana SayfaDedikoduOzan Güven'den Fotoğraflı Savunma

İlgili Postlar

Ozan Güven’den Fotoğraflı Savunma

Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddialarıyla yoğun tepkilerin odağı haline gelen ünlü oyuncu Ozan Güven’in, olayın hemen ardından çekildiği öne sürülen yeni fotoğrafları ortaya çıktı. İşte Detaylar..

Cem Yılmaz’dan Ozan Güven Yorumu

Ozan Güven’den Fotoğraflı Savunma

Bir süredir birlikte olduğu Sevgilisi Deniz Bulutsuz’a fiziki şiddet uyguladığı iddialarıyla gündemi sarsan ünlü oyuncu Ozan Güven de, Deniz Bulutsuz’a şikayette bulunmuş ve aslında kendisinin fiziki şiddete maruz kaldığını iddia ederek cumhuriyet savcılığa resimli kanıt teslim etmişti. Son olarak Ozan Güven’den Fotoğraflı Savunma Geldi..

Ozan Güven’in kolunda sıyrıkların oluştuğu fotoğrafın önceki gün basına yansımıştı. Hatta Sosyal medya platformunda dün tüm gün boyunca bu fotoğraf konuşulmuş ve çoğunlukla eleştiri almıştı. Ozan Güven’in bu fotoğrafta görüntülenen darp izlerinin, Deniz Bulutsuz’un maruz kaldığu şiddetle kıyaslanamayacağı’, “Deniz Bulutsuz’un olay esnasında kendisini korumuş olabileceği’, ‘Ozan Güven’in bu resimlerle kendisini mağdur göstermeye çalıştığı gibi pek çok yorumlar yapılmışdı. Hürriyet’in yapmış olduğu özel haberine göre; yine dava dosyasında olduğu iddia edilen yeni resimde oyuncu Ozan Güven’in yüzündeki izler tüm dikkatleri üzerine çekiverdi.

Ozan Güven Yeni Fotoğraf
Ozan Güven Yeni Fotoğraf

 

Ozan Güven’in Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u Darp Ettiği İddiası Ortalığı Karıştırmıştı!

Ünlü ikilinin ilk başlarda sözlü başlayan bu kavgası Ozan Güven’in Deniz Bulutsuz’u darp etmesiyle daha büyümüştü. Kavga sırasında aldığı darbeler dolayısıyla gözüne kan inen Deniz Bulutsuz, en yakın hastaneye ulaşarak darp raporu almışdı. Bu korkunç olayı sadece yakın çevresine duyuran Deniz Bulutsuz, Ozan Güven’den şikayetçi olmuş, ‘hürriyetten yoksun bırakma’, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ ve ‘hakaret’ suçlarından yargılanmasını taleb etmişti.

Deniz Bulutsuz Darp
Deniz Bulutsuz Darp

Deniz Bulutsuz’un mahkemeye sunduğu dilekçeye göre; İkili 12 Haziran’da bir restoranda yemek yedikten sonra arkadaşlarının evine gitti. Sohbet sırasında Bulutsuz’un eski erkek arkadaşından konu açılınca iddiaya göre Güven, herkesin önünde hakaret etti. Bu konuşmadan rahatsız olan Deniz Bulutsuz konuyu kapattı. İkiliyi Güven’in şoförü eve bıraktı. Ancak tartışma evde devam etti.

Ozan Güven kimdir?

Deniz Bulutsuzun Şikayet Dilekçesi;

Deniz Bulutsuz, şikâyet dilekçesinde şu cümlelere yer verdi: “Bu söze bozulduğumu söylememin ardından alkolün etkisiyle bağırıp çağırmaya başladı. Onu sakinleştirmek isterken yatak odasındaki abajuru duvara vurarak kırdı. Beni ittirince abajur çeneme geldi. Sonra beni yatağa yatırarak üzerime oturarak sert bir tokat attı. Ardından bana vurmaya devam ederken kendi yüzüne de vuruyordu. Evden kaçmaya çalıştım. Evin üst katındaki merdivenlerden inerken saçımdan beni yakalayarak kafamı duvara vurdu.Çarpmanın etkisiyle merdivenlerden düştüm. Birçok bölgeden yaralandım……

……Elimde su şişesi ile beklerken ‘Bana biraz su ver’ dedim. Elindeki suyu kafamdan aşağıya dökerek, ‘Al sana su’ dedi. Evden çıkmama izin vermeyerek ‘Hiçbir yere gidemezsin. Sen bunu hak ediyorsun. Seni öldüreceğim’ dedi. Cep telefonumu elimden alarak cebine koydu. Beni evde alıkoyduğu için büyük uğraşlarla ayakkabılarım olmadan evden çıktım. Şoförü arkadaşımın evine bıraktı.”

Ozan Güven’e Rol Arkadaşlarından Büyük Tepki!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler