Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'dan Ozan Güven Yorumu

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan Ozan Güven Yorumu

Kız arkadaşına uyguladığı şiddet haberleri ile gündeme gelen Ozan Güven’e tepkiler kesilmiyor. Yakın arkadaşı Cem Yılmaz’dan Ozan Güven Yorumu

Birlikte olduğu kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’a uyguladığı şiddet haberleri ve darp sonucu oluşan yaralara dair fotoğrafların ortaya çıkması ile ülke gündemine oturan oyuncu Ozan Güven’e rol aldığı dizideki oyuncu arkadaşlarından sonra bir tepki de arkadaşı Cem Yılmaz’dan geldi.

Ozan Güven’e Rol Arkadaşlarından Büyük Tepki!

Ozan Güven Kimdir?

Cem Yılmaz Kimdir?

Cem Yılmaz’dan Ozan Güven Yorumu

Babil dizisinin oyuncusu Ozan Güven, 1 seneden fazla bir süredir birliktelik yaşadığı Deniz Bulutsuz’u darp ettiği haberleri ile gündemde bomba etkisi yarattı. Çıkan haberler sonrası sanat camiasından eleştiri yağmuruna tutulan Ozan güven ile ilgili olarak yakın arkadaşı Cem Yılmaz’da açıklamada bulundu.

Usta komedyenin bugün Twitter üzerinden yaptığı yazılı açıklamada şu açıklamada bulundu:

Sevgili arkadaşlar. Kadına şiddet meselesinin “tarafı” olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir.Bu konu tartışmaya kapalı bir konudur. Arkadaşım üzerinden “Sen de bir şey şöyle” isteğinizi anlamakla beraber, konu hakkında çok üzgün olmak dışında bir halim yoktur.Yapmayın.

Sosyal medya üzerinden,bu meseleyi yazmak çizmek istememek ile başka çirkin duyguları,düşünceleri karıştırıp bu sefer siz linç kazanı kaynatıyorsunuz. Her şey birbirine giriyor. Çok üzgünüm.

Cem Yılmaz Instagram

Cem Yılmaz Twitter

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler